in

Veckorevyns nya gästbloggare!

sofiadragare
Veckorevyns nya gästbloggare!

VeckoRevyn är på plats i Australien! Häng med i nya gästbloggaren Sofia Roséns blogg!

Mer

sofiadragare

Senaste tillskottet av grymma bloggar på Veckorevyn.com är EF:s superbloggare Sofia Rosén. I bloggen kan du följa hennes spännande vardag i Brisbane, Australien. Vi ringde upp Sofia för sex snabba frågor!
 
Hej sofia! Berätta kort vem du är.
Jag är en 16-årig glad tjej som just nu befinner sig i Brisbane, Australien. Jag har nyligen flyttat till en ny värdfamilj som jag trivs otroligt bra hos! Älskar att sola och bada och är rätt äventyrlig av mig. Att åka på språkresa till Australien kändes helt rätt eftersom jag älskar landet, den avslappnade atmosfären, vädret och naturen 
 
Ärligt nu, vad lockade mest, sol och bad eller att lära sig ett nytt språk? Ja, du måste välja endera.

Det som lockade mig mest i början var att det var så långt bort, men efter tre månaders tid har jag insett att resan är för att visa för mig själv att jag kan ta hand om mig själv och ta ansvar över mina pengar.

sofiastrandny

Spana in Sofia Rosén i nya språkresebloggen på Veckorevyn.com.

Vad har det bästa varit hittills?
Utflykterna jag gjort  har varit helt underbara! Helt ärligt vet jag inte vad som varit bäst, förhoppningsvis är det fortfarande något jag har att se fram emot.

Hur ser bloggandet ut i Australien. Är det lika stort som i Sverige?
Bloggandet är inte speciellt stort i Australien och det kanske inte är så konstigt med tanke på de dåliga internetanslutningarna. Jag läser aldrig något om boggar t i tidningarna och de nämner aldrig bloggar på radion eller i TV.

Vilken är den största skillnaden mellan Australien och Sverige?
Största skillnaden? Oj… Vädret? Nej men det måste vara människors inställning. Alla är så himla öppna, trevliga och sociala här!

Vad är det första du ska göra när du kommer hem?
Äta mörkt bröd och träna! Jag saknar aeorobicpassen hemma enormt mycket. Men det allra första kommer nog ändå bli att kasta mig i min egna säng med en stor påse plockgodis och min lilla katt.
 
Nyfiken på Sofias liv i Brisbane? Gå direkt till Språkresebloggen!