in

Emma Melin: ”Jag brinner för inredning och mode”

emma melin blogg veckorevyn

Vi har pratat med Emma Melin, inredningsstylist och influencer. Mer

Hej Emma!
Beskriv dig själv med 3 ord!
Glad, driven och envis.
Vem är Emma Melin?
Jag är 28 år gammal, född och uppvuxen i Jönköping. Flyttade till Stockholm för några år sedan för att jag kom in på en utbildning här. 2016 gifte jag mig med min stora kärlek och vi bor tillsammans i en lägenhet här i Stockholm. Jag brinner för mode och inredning och det är också det som ni får läsa om i den här bloggen som jag har drivit sedan 2008.

emma melin veckorevyn
Vad jobbar du med?
Jag jobbar som inredningsstylist och influencer.
Hur ser en drömdag i ditt liv ut?
Det är sommar, jag vaknar upp till strålande solsken, min man ligger bredvid, vi packar in i bilen och kör mot havet. Där möter vi upp våra vänner och hänger hela dagen. Badar, grillar, solar och spelar spel. På kvällen möts vi upp igen hemma hos oss. Lagar en god middag, dricker bubbel och sjunger med till massa gamla 90-talsklassiker. Haha, bättre än så blir det faktiskt inte!
Vad kan man förvänta sig av din blogg?
Ni får hänga med i min vardag, på mina resor, få glimtar ur mitt jobb och framförallt kommer jag dela med mig av outfits och bilder från mitt hem.
Varför vill du blogga på just VeckoRevyn
Det känns supernaturligt för mig att börja blogga på Veckorevyn. Jag har bara gått och väntat på att få ta det här steget med bloggen. Jag och VeckoRevyn har samma typ av läsare och det är en fantastisk plattform att få vara förknippad med!
Ditt bästa och enklaste inredningstips?
Skala av! I det enkla bor det goda, iallafall om ni frågar mig. En blandning av olika material är den bästa kombon. Glas, trä, läder, textilier, gröna växter och så lite svärta på det, sen är du hemma.

Emma Melin veckorevyn

Ditt bästa girlpower-tips?
Peppa och lyft varandra, tjejer!