in

Veckorevyn.com – bäst i klassen!

veckorevyncom2
Veckorevyn.com – bäst i klassen!

Wohoo! Veckorevyn.com är nominerade till årets bästa sajt i den prestigefyllda kategorin ”Medier” – och är därmed redan utsedd till en av Sveriges 100 bästa webbsidor. Läs skrytartikeln här! Mer

Nu är den klar – Internetworlds lista över Sveriges 100 bästa webbsajter. Med på listan i den tyngsta kategorin ”Medier” finns Veckorevyn.com, som tävlar mot väletablerade webbsidor med stora redaktioner som Aftonbladet.se, DN.se och SR.se om priset som årets bästa mediesajt.

Grattis, Ebba, chefredaktör på Veckorevyn.com!
– Tack Caisa, haha! Jag är jätteglad och stolt över att vi är nominerade! En nominering till vår grymma redaktion, men mest till alla Veckorevyn.com-läsare, som kommer med feedback och åsikter varje dag.
Hur mycket betyder den här nomineringen?
– Det är superkul, vi blev jätteglada, speciellt med tanke på allt spännande vi har på gång. Och att vi bara är fyra personer på redaktionen gör oss ju extra stolta då vi är nominerade i samma klass som webbsajter med 30-40 heltidsanställda.
Vad blir nästa stora satsning?
– Oj, det är mycket. Men jag längtar efter att komma igång ordentligt med VR-tv, vår egen lilla webb-tv. Det kommer en del förändringar i december och ännu fler våren 2008. I nästa vecka kör vi två events i Stockholm, för några veckor sedan var vi i Göteborg, 2008 satsar vi ytterligare på kul aktiviteter för Veckorevym.com-läsare, även utanför nätet.

Hallå Fredrika Haglund, du är affärsutvecklare på Veckorevyn.com. OM du ska ge ett tips till konkurrenterna: tre framgångsfaktorer för en bra sajt?
– Ett bra innehåll är naturligtvis det viktigaste. Utan redaktionen och bloggarnas grymma arbete vore Veckorevyn.com ingenting. Sedan är det viktigt med bra samarbeten. På internet måste du hitta smarta samarbeten och rätt partners att alliera dig med.
– Sist, men absolut inte minst, är det alla härliga tjejer (och killar!) som varje dag engagerar sig på Veckorevyn.com som gör var sajt så bra. Och snart kommer det bli ännu roligare att engagera sig här, håll utkik!
Har vi skrutit klart nu?

– Ja, för den här gången!

PS. Japp, bilden är ett montage av redaktionschef Caisa Jansson som aldrig missar en chans att bjuda på sig själv…