in

VeckoRevyn släpper ny tjänst – vill göra det enklare att köpa native

Native-annonsering Veckorevyn

Med VeckoRevyns nya gör det själv-tjänst för nativeannonsering kan kunder skräddarsy sina kampanjer, få offert direkt och dessutom skriva sin egen artikel och se hur den ser ut på sajten. Mer

– Vi har länge funderat på varför det inte är lättare att köpa native-annonsering. Medieköpare har tuffa scheman och kan inte alltid få loss tid till den möteskarusell som native-köp ofta innebär på de större mediehusen. Självklart erbjuder vi också mer avancerade koncept, när det passar kunden, säger Irena Pozar, chefredaktör för VeckoRevyn och vd på P.Y.T Media.

HOkkG JDSCvU6Dfdq68UV18D8PF 2eSDPa1Iimuegx zU0gyqa kRMx0wyO6fz z3ImUagYgq5OFX9rc6dnAVxIfOzyRtqxKgUxFTsY8yJMUFhpoaYLoOYFd2QS3t8P 0DXeTmRP

Tanken med tjänsten är att komplettera VeckoRevyns erbjudande och ge annonsörer fler valmöjligheter. Tjänsten kommer fortsätta utvecklas under året.

– Vi kliver snart in i 2020 och de digitala möjligheterna för native-köp är på många ställen fortfarande obefintliga, eller begränsade till att excelfiler mejlas fram och tillbaka. Ska vi ha en plats på den här marknaden jämte Google och Facebook så måste vi komma in i matchen, säger Carl Grape, CTO för VeckoRevyn och ansvarig för projektet.

gBi7M xPhNOUh evoyAZgINEw2jmDpGhXjxqE57FTpBvidhhuTgCDPdQJdoJHNEPKEw31jK37cgG cow

På native-sidan på Veckorevyn.com kan kunder specificera allt ifrån idé till hur många de vill nå, var på sajten de vill synas och hur länge.

VeckoRevyn drivs sedan 2019 som en startup i eget bolag av chefredaktören Irena Pozar, och har under året tilldelats flera nomineringar till Tidskriftspriset och även en nominering till Stora Journalistpriset.
Målgruppen är kvinnor i åldern 18-35 år. VeckoRevyn står alltid på unga kvinnors sida, och strävar efter att bryta tabun, krossa normer och sätta agendan.

Här hittar du tjänsten: https://veckorevyn.com/gor-din-egen-native-artikel/

DGm4w4Y 6LNJtvc 7DhRAVaxrAKYxeq2R1866 bofce8vE9srpwB6 Ds3seFDyfuJKsxYLYa9bQIKCdi4HFvmcdAkFxN8 4kdkf63 DCr0PMi5VKZH0CIOvAyp4arV6WccdwtU6

Pressbild:
Ladda hem här

Kontakt:
[email protected]
[email protected]