in

VeckoRevyn och United influencers i unikt samarbete – “Klockren väg framåt för branschen”

veckorevyn united influencers
Jakob Wigselius, Sverigechef på United Influencers och Irena Pozar, chefredaktör VeckoRevyn.

VeckoRevyn och Influencer marketing-byrån United Influencers inleder samarbete för att maximera sina respektive erbjudanden – och skapa ett nytt sätt att arbeta i gränslandet mellan influencers och traditionell media. Mer

Sedan ett år tillbaka är anrika VeckoRevyn en helt digital produkt som helhjärtat ägnar sig åt att skapa engagerande journalistik och kommunicera med målgruppen unga kvinnor. Nu inleder tidningen ett samarbete med United Influencers för att stärka sitt digitala erbjudande ytterligare och på så sätt säkra framtiden för journalistik riktad till den unga kvinnan. 

 – Idag är VeckoRevyn en hybrid som befinner sig någonstans i gränslandet mellan “gammelmedia” och influencervärlden. Vi gör oberoende och kvalitativ journalistik, samtidigt som vi vågar sticka ut hakan och ha en egen röst som läsarna och följarna förknippar oss med, säger Irena Pozar, chefredaktör för VeckoRevyn. 

Samarbetet med United Influencers är unikt i sitt slag, och absolut nödvändigt.

– Det är hos dem förståelsen för den digitala native- och konceptdelen och målgruppen unga kvinnor finns. De har gjort det här länge och kan sådant som traditionella mediesäljbolag saknar, säger Irena Pozar. 

För United Influencers innebär samarbetet att man tar ett kliv in i en ny värld och nu erbjuder en produkt som man ser har många synergier med influencer-marknadsföring.

– Att se på VeckoRevyn som en influencer i sig är ett intressant sätt att arbeta utifrån, säger Jakob Wigselius, Sverigechef på United Influencers.

– Det är en redaktionell produkt som tydligt talar direkt till sin målgrupp, ofta med stor påverkan som genererar ett lika stort engagemang bland läsarna. Addera att vi genom detta också kan erbjuda våra kunder kvalitativ journalistik, en förståelse för aktuella ämnen inom målgruppen och en högst levande digital plattform som kan leverera kommersiellt innehåll med lång livslängd. 

Samarbetet inleds i februari 2020 och innebär att VeckoRevyn kommer att ingå i United Influencers kunderbjudande.