in

VeckoRevyn kör en tjejkväll med Denise Lopez

bild 2
VeckoRevyn kör en tjejkväll med Denise Lopez

Hon är artist, dj, bloggare och nattklubbschef. VR har hamnar i rätt sällskap för en helkväll med tjejerna!

Mer

denise

Denise! Vad händer?
– Först träffas vi hos någo av tjejerna och lagar en supermysig trerätters och dricker drinkar. Janet Leon är 18 och yngst, men den äldsta är 45, så ålder spelar ingen roll. Småbarnsmammor blandas med festtjejer, men alla har gemensamt att de är karriärskvinnor. En äger en modesajt, några äger herrgårdar och salonger och någon gör artistkarriär. När vi träffas så här blir det ingen press. Några drar vidare ut på stan, och några droppar av lite tidigare.

Vad dricker du?
– Jag har inte druckig sprit på fem år, så gärna ett bra rött vin. Det är bättre för tänderna än vitt. Och jag varvar hela tiden med vatten.

Vad är din roll i gänget?
– Jag står i centrum, haha, det är jag som ringa och fixa lista på ställena vi ska till.

Du jobbar ju både som nattklubbschef och dj. Drar vi till ”dina” klubbar?
– Bon Palais och Hell’s Kitchen? Absolut! Men då är det för att dansa, så ta på er bra skor!

Vad vill du ha för musik?
– Allt från Prince och Culture beat till de senaste house-hitsen, haha. Allt man blir glad av, men inte heavy metal och ballader.

Hur länge är vi ute?
– Förmodligen inte längre än tre, max fyra. Jag har varit på typ två efterfester i hela mitt liv, det är inte alls min grej.

McDonald’s?
– Nej, usch. Är jag hungrig äter jag lie yoghurt och knäckebröd när jag kommer hem, det suger upp alkoholen. Sen tar jag en dusch och går och lägger mig. Jag blir aldrig bakfull, så nästa morgon vaknar jag vid tio och börjar ringa runt till tjejerna. Och de hatar med redan…

Denises blogg hittar du här!