in

Veckorevyn bjöd på PUB-mingel

Tidningen Veckorevyn och Veckorevyn.com bjöd på annonsörsmingel, shopping och urgod asiatisk buffé på PUB. Kolla in vilka som var på plats! Mer

Nya numret ute nu!

Vi på Veckorevyn.com och tidningen VeckoRevyn bjöd in till julmingel (jodå, visst serverades glögg och pepparkakor!), mat och maxad shopping under torsdagkvällen.
Annonsörer, kunder och Veckorevyn-medarbetare hängde, minglade och shoppade loss på nya, upphottade shoppinggallerian PUB vid Hötorget i Stockholm. Louise Bratt berättade om tidningens planer för 2008 och Ebba berättade om vad som är på gång på Veckorevyn.com.

Dessutom fick de smygläsa ett färskt nummer av tidningen med ”Idol”-stjärnan Marie Picasso på omslaget. Numret finns ute i butik nu, där kan du bland annat läsa om hur du lär dig ragga bättre, partyoutfits till minipris och smaskigaste skvallret från kändisreportrarna (det här har du INTE hört förut). Missa inte det!

Annonsörer, samarbetspatners, glada bloggare och redaktionsmedlemmar – tusen tack till alla som kom och såg till att kvällen blev en succé!

/Alla vi på tidningen VeckoRevyn och Veckorevyn.com

Tidningens redaktionschef Linda med AD Mari och Marianne och Johan från bildbyrån Bulls, som vi jobbar med här på Veckorevyn.com. Gött att ni kom!

Mediebyrån Carats Maria Schultz och Paulina Pastene var snyggast i baren.

Sandra, Anna och Lin från Färgadelinser.se bjöd på rabattkupong i alla goodiebags.

Marie-Fe Abrigo och Johanna Gyllebäck från Indiska med varsin ”vill ha”-väska.

Mest stylish på Sveriges radio? Sabina och Sara från P3 såklart.

Ida, Bea och Jessica (snygga naglar!) från Bestellers minglade med Veckorevyn.coms chefredaktör Ebba.

Veckorevyn.coms Caisa och Quetzala med kvällens snyggaste T-shirts.

Veckorevyn.coms killbloggare Johannes (till höger, läs Johannes blogg här) kom med kompisen Victor och slog till på ett par sneakers.

De två största anledningarna till den lyckade kvällen: tidningens grymma marknadschef Mia och marknadsassisten Jorid.

Sexbloggar-Hannah och sminkbloggar-Lisen gick hem med tung packning från mingel- och shoppingkvällen.

LÄS OCKSÅ: Mingel från klädbytarkvällen