in

Veckans snyggaste kändisar

bild 12

Vilka är kändisarna som klätt sig bäst i veckan? Spana in vårt urval och rösta fram din personliga favorit här!

Mer

VILKEN KÄNDIS KLÄDDE SIG BÄST?

bittanysnow

Brittany Snows mingelstil

På kick off-festen för Grammy Awards i West Hollywood minglade skådespelerskan Brittany Snow i klänning och klackar. Den beige, draperade klänningen markerade axlarna med paljetter i silver, brons och beige. Bittany matchade med beige peeptoe-klackar med metallicplatå och silvermålade naglar. Inga smycken sånär på en snirklig ring på vänster pekfinger.

klanning

Sno plagget!
Klänning från Bikbok.
Pris: 399 kr.

jessicaalba

Jessica Albas vardagslook

Bekvämt, enkelt och snyggt är ledorden för Jessica Albas vardagsstil. De svarta jeansen matchas med en svart cardigan och de lågklackade bootsen går i samma ton som t-shirten. Pricken över i är den snyggt gråtonade sjalen och ett par nätta smycken.

scarf

Sno accessoaren!
Scarf från edc/Ellos.se.
Pris: 174 kr.

katebosworth

Kate Bosworths jeansfrossa

Att jeans matchat med jeans är en trend har vi vetat ända sen i somras, men det är få som vågar anamma stilen. Kate Bosworth gör det med glans! Ett par tighta jeans matchas med en skjorta i oversize för skön kontrast. Svårare än så behöver det inte bli!

kate

Sno plagget!
Jeansskjorta från Monki.
Pris: 150 kr.

oliviapalermo

Olivia Palermos strandstil

På stranden får det inte bli för komplicerat, så att göra som Olivia Palermo och dra en tunn maxiklänning över bikinin känns helt rätt! Långklänningen kom stort i somras och trenden håller i sig, och det känns fortfarande lika hett med mönstrat. De röda naglarna matchar klänningen vilket gör att stilen känns genomtänkt!

op

Sno accessoaren!
Glammiga glasögon från Asos.com.
Pris: ca. 200 kr.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.