in

Veckans snyggaste kändisar

bild 12

Vilka är kändisarna som klätt sig bäst i veckan? Spana in vårt urval och rösta fram din personliga favorit här!

Mer

VILKEN KÄNDIS KLÄDDE SIG BÄST?

Brittany Snows mingelstil

På kick off-festen för Grammy Awards i West Hollywood minglade skådespelerskan Brittany Snow i klänning och klackar. Den beige, draperade klänningen markerade axlarna med paljetter i silver, brons och beige. Bittany matchade med beige peeptoe-klackar med metallicplatå och silvermålade naglar. Inga smycken sånär på en snirklig ring på vänster pekfinger.

Sno plagget!
Klänning från Bikbok.
Pris: 399 kr.

Jessica Albas vardagslook

Bekvämt, enkelt och snyggt är ledorden för Jessica Albas vardagsstil. De svarta jeansen matchas med en svart cardigan och de lågklackade bootsen går i samma ton som t-shirten. Pricken över i är den snyggt gråtonade sjalen och ett par nätta smycken.

Sno accessoaren!
Scarf från edc/Ellos.se.
Pris: 174 kr.

Kate Bosworths jeansfrossa

Att jeans matchat med jeans är en trend har vi vetat ända sen i somras, men det är få som vågar anamma stilen. Kate Bosworth gör det med glans! Ett par tighta jeans matchas med en skjorta i oversize för skön kontrast. Svårare än så behöver det inte bli!

Sno plagget!
Jeansskjorta från Monki.
Pris: 150 kr.

Olivia Palermos strandstil

På stranden får det inte bli för komplicerat, så att göra som Olivia Palermo och dra en tunn maxiklänning över bikinin känns helt rätt! Långklänningen kom stort i somras och trenden håller i sig, och det känns fortfarande lika hett med mönstrat. De röda naglarna matchar klänningen vilket gör att stilen känns genomtänkt!

Sno accessoaren!
Glammiga glasögon från Asos.com.
Pris: ca. 200 kr.