in

Veckans blogghunk v. 50

danielparishunk
Med det där leendet är det väl ganska solklart att Daniel ska få äran att bli Veckans Blogghunk?

Underbara fredag! Veckans blogghunk är bloggaren, kokboksförfattaren och (inte minst) glädjespridaren Daniel Paris. Vem kan motstå den här killens positiva aura och charmiga leende? Han är en mycket värdig blogghunk, tycker vi.

Mer

Hur hunkig tycker du själv att du är på en skala 1-10?

Jag skulle inte vilja beskriva mig som särskilt hunkig tyvärr, typ en tvåa? Mag må vara mycket saker men hunkig är inte en av dem, enligt mig själv! Men jag bockar och bugar, inget fel på denna utnämning inte! Wohoo!

Hur imponerar man på dig?

Man är självsäker, det är det absolut viktigaste. Osäkerhet skiner igenom och smittar av sig. Det blir lätt lite ”akward” om den ena personen är obekväm och det är så illa! Var avslappnad och dig själv!

Vilken kändis skulle du vilja gå på dejt med och varför? Vad skulle ni göra?

Paris Hilton såklart! Min fantastiska idol. Vi skulle gå runt lite på stan här och jag skulle visa henne alla hot-spots och äta skaldjur på Sturehof, sen skulle vi hoppa in hennes privatplan och göra samma sak i L.A, dock skulle fröken Hilton få bli min guide där, för jag skulle vara så lost!

Om du fick vara en svensk bloggerska för en dag, vad skulle du hitta på då och vad skulle du blogga om?

Kenza, för att jag skulle vilja testa på hur det är att vara så förbaskat snygg för en dag. Dessutom är en hon en gullig tjej som verkar ha bra värderingar, tummen upp!

Hur skulle du reagera om din partner kom hem och hade tatuerat in ditt namn?

Typ fått panik åt den personen?! Och betalat för att lasra bort den, är inte så förtjust i tatueringar måste jag säga och tycker man ska vara mycket noggran med vad man väljer att märka sig med! Nu lät jag som en moralkaka kände jag… inte så hunkigt sagt kanske? Haha!

Vad gör du när ingen ser på?

Pratar för mig själv… och sjunger jättehögt! Jag vet att det är illa, riktigt illa men jag älskar att göra det! Satsar inte direkt på någon artistkarriär i framtiden, jag håller mig till det jag är bra på.

Vill du ha mer av Daniel? Hans blogg hittar du här.