in

Veckans blogghunk v. 48

msinghhunkklar
Egentligen var det väl inte så svårt att se hunkpotentialen redan då?

Nu är Veckans Blogghunk tillbaka och det med besked. Denna vecka är det Mathias Singh – pilot, koreograf, dansare och medlem i gruppen Star Pilot – som får den prestigefyllda utnämningen. Han hänför oss med sin mystiska blick, charmiga utstrålning och mångsidiga talang.

Mer

Hur hunkig tycker du själv att du är på en skala 1-10?

Jag tycker att jag kan vara en 7:a och då räknar jag med min danskunskap och min sociala förmåga att få folk att skratta.

Hur imponerar man på dig?

Man uppvisar en talang för något, det kan vara t.ex. spela gitarr, sjunga, vara skarptänkt – men det bästa är att vara en glad prick och gilla livet.

Vilken kändis skulle du vilja gå på dejt med och varför? Vad skulle ni göra?

Tror jag skulle vilja gå ut med Sylvester Stallone för han har genom Rockyfilmerna hjälpt mig mer än han vet. Vi skulle åka motorcykel längs kusten från Hollywood till Malibu och dricka drinkar där.

Om du fick vara en svensk bloggerska för en dag, vad skulle du hitta på då och vad skulle du blogga om?

Jag vet inte så många, men jag har hört att Meral har skinn på näsan och då skulle jag nog blogga som hon gör… säga som det är helt enkelt från hennes syn sett.

Hur skulle du reagera om din partner kom hem och hade tatuerat in ditt namn?

Nice… jag är ju tatueringsfreak och jag vet att om man en dag ångrar sig så är det bara att göra något över. Jag har en tatuering som jag gjorde när jag var 14 år som jag vid 19 års ålder gaddade över och 12 år senare gaddade över den med.

Vad gör du när ingen ser på?

Försöker spela gitarr, lär mig trolla, äter kvällsmaten naken då jag hört att det är bra för matspjälkningen.

Här hittar du Mathias blogg.