in

Veckans blogghunk v. 2

johanhurtighunk
Johan verkar lite mer bekväm framför kameran nu. Och vi klagar inte.

Årets första blogghunk är ingen mindre än webbredaktören på Café.se – Johan Hurtig. Varför? Han charmar oss totalt med sin (något speciella) humor och rysligt pricksäkra stil.

Mer

Hur hunkig tycker du själv att du är på en skala 1-10?

Glada dagar med bra kläder: en sjua. Tycker att jag blivit rätt plufsig och trist den senaste tiden och sänker därför till en sexa.

Hur imponerar man på dig?

Det är den gamla klassiska trestegsraketen, man är smart och rolig och har orimliga kunskaper om obskyra japanska klädmärken.

Vilken kändis skulle du vilja gå på dejt med och varför? Vad skulle ni göra?

Conan O’Brien. Jag är sjukt imponerad av honom och antar att han hade hållit låda från början till slut. Som man säger, inte en död sekund.

Om du fick vara en svensk bloggerska för en dag, vad skulle du hitta på då och vad skulle du blogga om?

Skulle nog skriva om samma saker, det vill säga kläder, trams och lite om mig själv. Ska jag välja en? Då ligger nog Brita Zackari rätt bra till, hon verkar uppskatta en dålig ordvits.

Hur skulle du reagera om din partner kom hem och hade tatuerat in ditt namn?

Jag skulle bli helt överraskad: ”Va, jag visste inte ens att du kunde tatuera!” Tråkigt skämt. Nej, men jag skulle bli lite glad tror jag. Sedan är det rätt safe ändå, jag har ju ett av de vanligaste namnen i Sverige, om hon skulle vilja byta ut mig.

Vad gör du när ingen ser på?

Läser böcker och tidningar på toaletten.

Vill du se mer av Johan? Spana in hans blogg här.