in

Veckans blogg: TRIAL AND ERROR

bild 7
Veckans blogg: TRIAL AND ERROR

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Angelicas blogg!  

Mer

veckansblogg

Namn: Angelica Lagergren Ålder: 25 år Bor: Stockholm Bloggadress: blogg.veckorevyn.com/trialanderror Bloggar jag läser dagligen: Oj, det är många! Carolina Gynning, Frida Fahrman, Stina Auer, Elsa Billgren, Angelica Blick och Elin Kling är favoriterna.

Hej Angelica! Du är vårt senaste tillskott på VeckoRevyn-redaktionen. Vad är det allra bästa med att jobba som VR-reporter?
  – Det finns så mycket som är bra! Jag jobbar med ett fantastisk gäng tjejer mitt inne i stan! Kan det bli bättre?! Dessutom står VeckoRevyn för så mycket som jag också gör. Jag älskar satsningen med Size Hero. Hela grejen med att aktivt jobba mot sjuka skönhetsideal tycker jag är kanon! Sen får jag ju träffa massa coola och roliga kändisar, vilket är en stor bonus. 

Appropå kändisarna… Vem, av alla du intervjuat, skulle du säga är den skönaste kändisen?
– Vilken svår fråga! Får jag svara flera? Den roligaste jag har intervjuat är Maria Montazami, jag åkte hem till henne i Los Angeles, det var en sjukt spännande dag! Den coolaste är utan tvekan Lady Gaga som jag träffade på Malta. Det var en presskonferans, men jag ställde några frågor och fick riktigt knäppa svar. Hon är en mycket speciell människa, på ett bra sätt. Sen är Ola Svensson en favorit att intervjua, jag gillar honom!

angelica1

Angelica har varit hemma hos Maria Montazami i Los Angeles!

Och så bloggar du ju också! Vad kommer man kunna läsa om i din blogg framöver?
– I min blogg kan man läsa om livet på en tjejtidningsredaktion, intervjuer med kändisar och alla knäppa saker som jag hittar på hela dagarna. Men jag försöker även slänga in mode, skönhet och knäppa killar som jag dejtar – sånt som jag tycker är roligt helt enkelt! 

Vad skulle du välja – att bara få intervjua pensionerade kändisar (och då snackar vi 65-plussare) resten av din karriär eller tvingas bära “tassles”* som örhängen varje dag resten av ditt liv?
Ha ha ha. Självklart skulle jag välja att ha tassles som örhängen. Det vore roligt att ständigt bli påmind om gulliga Maria Montazami. 

ANGELICAS BLOGG HITTAR DU HÄR!

*”Tassles” är engelska för toffsar som används för inredning och dekor. Maria Montazami gjorde detta till ett känt begrepp under sin medverkan i realitysåpan Svenska Hollywoodfruar. Se bilden ovan där Angelica och Maria poserar med ”tassles”!

angelica2