in

Veckans blogg: STIGSDOTTER

bild 25
Veckans blogg: STIGSDOTTER

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Beccas blogg!

Mer

beccastor

Namn: Becca Hogevall Ålder: 16 år Bloggadress: blogg.veckorevyn.com/stigsdotter

Hur skulle du beskriva din blogg för den som inte läst den förut?
När du klickar in dig på min blogg så kommer du till en sida fylld med bilder, musik, tankar, citat, drömmar, tips, noveller samt vardagen hos en glad ettagluttare som skriver sina inlägg från ett rött hus i skogen en bit utanför huvudstaden.

Din blogg är full av fina och illustrerande bilder. Vilket är ditt bästa tips för att få till bra bilder till bloggen?
Mitt bästa tips till att få bra bilder till bloggen är att först och främst att försöka få med sig kameran överallt (något jag själv inte är världsbäst på..). Ett annat tips är att ha ett bra redigeringsprogram! Med hjälp av ett sådant så kan man ta bildernas kvalité till en helt ny nivå genom att leka och experimentera med färger och ljus. Jag använder Picasa samt Photoscape och kan rekommendera båda.

becca1

Beccas blogg är fylld av bilder, drömmar, tips och mycket mer!

Vad längtar du allra mest till just nu?
Just nu längtar jag allra mest till sommaren. Att få känna solens värme, att få gå runt i tunna kläder, bli brun, sena sommarkvällar, resa och att bara få vara. På sommaren så brukar jag säga att jag lever. Det är då jag mår som allra bäst utan läxor, krav, tider att passa och istället får jag ligga på stranden och spana in snyggingar med en glass i handen.

Och så avslutar vi med en pest- eller kolerafråga…
Vad skulle du välja – att bara bära sommarkläder på vintern eller att bara bära vinterkläder på sommaren?

Haha, nu blev det svårt. Nejmen jag skulle nog välja att gå runt i sommarkläder på vintern då det är snyggare med sommarkläder och jag fryser heller än svettas.

BECCAS BLOGG HITTAR DU HÄR!