in

Vem är Paow?

Paulina ”Paow” Danielsson blev framröstad till Veckans blogg! Läs mer om veckans favoritbloggerska…

Mer

Paow

Du fick flest röster och blev veckans blogg, hur känns det?
Det känns självklart superbra! Ännu bättre för mitt ego.

Hur gör du för att inspirera dina läsare med din blogg?
Jag vet inte riktigt , ”jag kör bara”, som man säger. Jag skriver ner mina tankar och delar med mig av mina personliga tips. Jag är nog rätt öppen och ärlig och behöver inte provocera för att mina läsare ska tycka om mig. Visst kan jag vara lite småkaxig ibland, det är det jag tror läsarna gillar. Det är bättre att bli stor för någonting man är, och inte någon roll man spelar.

Hur kommer det sig att du började blogga?
I böjan bloggade en av mina närmaste vänner, Dessie. Jag tyckte att det verkade kul och bestämde mig för att starta upp en egen blogg, i oktober tror tror jag. Satsade inte, men skrev varje dag. På den tiden visste jag inte vem blondinbella var. Jag bytte bloggar och först i januari öppnade jag bloggen jag har idag. Hade ingen aning om att jag skulle bli så stor så fort.

Paow

Kan du ge dina bästa självförtroendetips?
Att lära sig att leva med sig själv och göra det bästa av det. Man kan till exempel klä upp sig ibland för att känna sig snyggare, det funkar verkligen.

För mig så sitter nog självförtroende i klackskorna konstigt nog, men så är det. Det tar mig upp en bit och jag känner mig bättre på något sätt. Så mitt bästa tips om man inte är nöjd med sitt utseende är att klä upp sig oftare. Då kommer självkänslan, och utifrån det får man jobba sig uppåt.

Hur vill du utveckla dig själv som bloggare i framtiden?

Jag vet inte riktigt, eftersom mitt mål aldrig har varit att bli stor. Men jag vill nog vara lika allmän som jag är idag skulle jag tro – för det är ju trots allt det jag blivigt känd för.

Vart hittar du inspiration/motivation till att blogga?
Det kommer bara av sig själv när jag skriver. Ibland kan det vara svårt att få idéer, men då brukar jag googla på roliga ord eller skriva lite skit. Ibland så läser jag även lite mindre bloggar. Kopierar gör jag verkligen inte, men inspireras.

Har bloggen förändrat dig som person något, hur?
Ja, det kan man säga, fast det är nog mest ytligt. Nu kan jag lägga en extra peng varje månad på till exempel kläder, smink och naglar. Folk ser oftare upp till mig, så många saker kan missuppfattas. Jag har också blivit mycket djupare och ärligare som person, eftersom jag fått chansen att berätta mina känslor för så många som bryr sig och lyssnar. Så jag skulle nog säga att den har förändrat mig både positivt och negativt.

Paow

Vad har du för mål med din blogg?
Jag har inget spciellt mål, det är inte att bli större än Kissie eller någonting. Just nu verkar allting vara som en tävlig som går upp och ner till höger och väster hela tiden. Jag håller nog rätt låg profil, jag lever för dagen. Samma sak gäller bloggen eftersom det är en del av mig.

Kan du ge några tips till de som vill börja blogga?
Jag tycker att det är synd att många ska köra samma provocerande stil som alla nya blodinbloggare, som färgar håret blondt använder rosa läppstift och en kaxig image. Man borde bara vara sig själv. Visst jag kan provocera till en viss gräns, men inte så att jag märket det själv.

Jag tycker att man ska vara sig sjäv, kommentera större bloggar och uppdatera extra mycket!

Vad gör din blogg unik?
Jag är ärlig som ett bra sätt och behöver inte fejka min dubbelmoral. Jag är den jag är och behöver inte skriva ”jag är inte såhär i verkligheten” som två andra blondinbloggare. Som sagt, med ärlighet kommer man längst.

Paow