in

Veckans blogg: MARIA

bild 28
Veckans blogg: MARIA

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Marias grymma träningsblogg!

Mer

maria

Maria Bergqvist har precis dragit igång sin peppiga träningsblogg.

Namn: Maria Bergqvist Ålder: 23 Bor: Stockholm
Bloggadress: blogg.veckorevyn.com/maria

Hej Maria! Du är ganska färsk på VR Blogg. Vad fick dig att börja blogga?
– Jag tycker att det är kul att blogga och att pyssla med det vid sidan av. Bloggen handlar mycket om träning och jag vet att det finns många som har svårt att hitta rätt motivation men gärna vill komma igång, jag vill dela med mig av all motivation jag har!

Varför ska man läsa din blogg?
– Jag hoppas att de som läser ska bli peppade på att börja träna. Jag är varken expert, proffs eller utbildad inom träning men har hittat rätt inställning för att hålla träningen regelbunden och rolig. Kan jag, kan alla!
 
Din blogg är fullproppad med mat och träning. Tröttnar du aldrig på att träna?
– Nej, jag tror inte det. Vissa dagar är det klart att jag inte har någon lust eller ork att träna och då kanske jag väljer att göra något annat istället. Men jag har hittat träningsformer som jag tycker är roliga och som ger mig massa härlig energi och därför känns det alltid roligt att göra det.  

När du flippar ut helt totalt när det gäller mat – vad äter du då?

– Då äter jag fryst oxpytt direkt ur påsen… Jag vet, det är weird och inget jag kan rekommendera, haha…   Flippat för mig är nog snarare mängden mat än själva maten. För tre veckor sedan åt jag åtta strutglassar på en kväll hemma hos en kompis – flippat!

Hur går det med godislöftet som vi läst om i bloggen?

– Det går än så länge bra! Klart att jag vissa dagar (typ varje dag) är sjukt sugen på en chokladbit eller så.. Men jag står emot, det handlar bara om att bestämma sig!

Vi brukar alltid avsluta med att ställa en jobbig Pest eller Kolera-fråga: Vad skulle vara värst – att du var tvungen att träna på gymmet i pannband och glanstights med string utanpå eller att gå fel efter träningspasset och hamna i herrarnas omklädningsrum och inte upptäcka det förrän du står i duschen?
– Åh herregud.. Hm. Det är kul med människor som går i otippade kläder plus att jag gillar att klä ut mig.. Så värst skulle nog vara att hamna i herrarnas omklädningsrum och inte upptäcka det förrän jag duschar, haha!

SPANA IN DEN PEPPIGASTE TRÄNINGSBLOGGEN JUST NU!