in

Veckans blogg: Madeleine Beckman

bild 10
Veckans blogg: Madeleine Beckman

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Madeleines blogg!

Mer

vb2

Namn: Madeleine Beckman Ålder: 17 Bor: Gävle Gör: Går andra året på gymnasiet, Business program på Thoren Business School Bloggadress: http://blogg.veckorevyn.com/beckis/

Först och främst – imorgon utses vinnarna i årets VeckoRevyn Blog Awards. Vem hejar du mest på?
Jag hejar mest på Elin Kling. Jag har alltid följt hennes blogg och älskar hennes stil. Träffade henne i våras när jag var i Stockholm och hon är en jättetrevlig tjej!
 
Du drömmer om en karriär som journalist och är grymt duktig på att skriva. Vad kommer vi få läsa om i din blogg i framtiden?
Det kommer självklart bli mer av konserter och kändisar eftersom det är mitt största intresse, men jag ska även bli bättre på att lägga upp dagens outfit.

vb1

Madeleine Beckman vill bli bättre på att lägga upp dagens outfit i bloggen.

Du är också en riktig hejare på foto! Vilket är ditt bästa fototips för oss nybörjare?
Mitt bästa tips till nybörjare är att tänka på bakgrunden, den utgör mer av bilden än vad man egentligen tror! Det är också viktigt att vara stadig på handen med kameran och gärna stå på platt mark så att bilden inte blir sned.
 
Vi avslutar med en pest eller kolera…
Vad skulle du välja – Att bara kunna ta bilder på människor som gör konstiga grimascher resten av livet eller tvingas avsluta varje text du skriver med ”tack och hej leverpastej”?

Jag skulle välja att avsluta varje text med ”tack och hej leverpastej” för att jag tycker om när folk ler på kort, det bästa som finns är ärliga leenden! Och att skriva tack och hej leverpastej är väl lite av en humörhöjare ändå?

MADELEINES BLOGG HITTAR DU HÄR!