in

Veckans blogg: JULIA

bild 19
Veckans blogg: JULIA

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Julias blogg!

 

Mer

julia knave

Namn: Julia Knave Ålder: 17 år Bor: Stockholm, Danderyd Gör: Går i tvåan på gymnasiet. Bloggadress: blogg.veckorevyn.com/julia

Grattis Julia, du har blivit utsedd till Veckans blogg! Vad tycker du själv är viktigaste ingredienserna i en bra blogg?
Tack så mycket! Det är sjukt kul att ha blivit utsedd till Veckans blogg, blir jätteglad. En bra blogg för mig innehåller en massa bilder, och har den även humor så är jag fast!

Hur skulle du beskriva din blogg för den som inte har läst den ännu?
Min blogg är en härlig blandning av foto, mode och mina galna vardagsbetraktelser. Läsaren får följa med på allt från modevisningar till vanliga pluggkvällar…

julia1

Julia har gått modevisningen på VeckoRevyn Blog Awards – två år i rad!

Trots att din blogg inte handlar om mode framgår det tydligt att du är en tjej med stil. Hur ser din drömhöstoutfit ut?
En outfit som är enkel men som samtidigt visar en hel del attityd toppar helt klart önskelistan. Det kan vara så enkelt som att jag slänger på mig de trasiga jeansen tillsammans med en snygg oversize t-shirt. Det bästa med hösten är att man även kan använda den perfekta skinnjackan och sköna halsduken utan att svettas ihjäl i sommarvärmen.

Vi avslutar som vanligt med en pest eller kolera…
Vad skulle du välja – att publicera minst en bild på dina öron i VARJE inlägg framöver eller
gå fram till Blondinbella mitt på stan och starta en catfight om vem av er som gillar choklad mest?
Jag skulle, utan att tveka (dels för att jag inte tror att mina öron skulle göra sig särskilt bra i bloggen…) välja att starta en catfight med Blondinbella om vem som gillar choklad mest. Jag menar, jag är Julia Knave, ingen kan tycka om choklad så mycket som jag. Sen får man inte glömma att jag har många års erfarenhet av catfights (det lönar sig att vara lillasyster ibland…).

JULIAS BLOGG HITTAR DU HÄR!

julia2