in

Veckans blogg: JOSEFIN

bild 10
Veckans blogg: JOSEFIN

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Josefins blogg!

Mer

josefinstor

Namn: Josefin Knave Ålder: 20 år Bor: Stockholm Gör: webbreporter på VeckoRevyn.com Bloggadress: http://blogg.veckorevyn.com/josefin 

Grattis Josefin, du är utsedd till Veckans bloggare! Men det är med bloggar är inget vidare nytt för dig, eller hur?
Nej det skulle jag inte påstå. Jag har bloggat sedan september år 2006, alltså drygt 3 år. Herregud, jag är en veteran! Min blogg på VeckoRevyns bloggportal har jag dock bara haft sen april i år, men den ser i stort sett likadan ut som min förra, innehållsmässigt.

3 år är inte illa. Vad är det som gjort att du fortsatt blogga alla dessa år?
Jag tror jag gillar ”dagbokskänslan” över bloggen. Jag har ju tyvärr misslyckats totalt med att nischa min blogg, det slutar bara med att jag skriver om mig själv (hehe, hej, jag är ego..), men läsarna verkar gilla det så varför inte? Jag skrev alltid dagbok när jag var liten och att flytta över det hela till bloggen när det började bli stort kändes bara naturligt. Jag har inte så många hemligheter, så det gör inget att det är publikt.

15561 189146552217 577832217 3140629 8229925 n

Josefin jobbar med VeckoRevyns webb.

Finns det inget som är dåligt med att blogga?
Hmm.. Njae… Inte för mig i alla fall, eftersom jag tänker innan jag skriver och inte kastar ut dynga som kan såra andra människor. Därför retar jag inte heller upp någon, vilket gör att ingen har någon egentlig anledning att kasta dynga på mig. Snällt bloggande håller bäst i längden!

Det enda som är lite dåligt är att vissa vänner blir lite för bekväma med min blogg och läser den istället för att höra av sig… Jag förstår dem, de får ju verkligen veta det mesta om vad som händer i mitt liv i bloggen, men de glömmer nog att jag inte har någon aning om vad de håller på med om de inte bloggar själva. Men äh, det brukar lösa sig fint ändå. Jag har väldigt bra vänner.

Vi avslutar med en pest eller kolera…
Vad skulle du välja – att döpa om din blogg till bajsbloggen.se – Sveriges skitnödigaste blogg, eller börja jobba som webbreporter på ”AlltOmSniglar.se”?

Haha, usch, varför fick jag en så äcklig pest eller kolera? Att blogga om bajs låter ju inte så mysigt, och det är ju inte heller så kul att flytta från glammiga Veckis till ”AlltOmSniglar”… Får nog bli snigelsajten ändå. Har aldrig förstått det roliga med bajs.

JOSEFINS BLOGG HITTAR DU HÄR!