in

Veckans blogg: JOHANS MODE

bild 3
Veckans blogg: JOHANS MODE

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Johans blogg!

Mer

Namn: Johan Hermansson
Ålder: 18
Bor: Vansbro, Dalarna
Bloggadress: blogg.veckorevyn.com/johansmode

Andra bloggar jag läser dagligen:
Kenzas, Blondinbella
Tyra, DennisM,
Elin Kling, Hollywood-
spionen

johanstor

LÄS JOHANS BLOGG HÄR!

Jag bloggar om:
Framförallt mode och trender men även en hel del om mig själv och vad jag gör om dagarna. Jag poängterar hur viktigt det är att vara sig själv och våga vara det utan att styras för mycket av ideal och hur andra ser på saker. Det blir en hel del vardagsbetraktelser men även åsikter och djupare diskussioner.

Därför ska du spana in min blogg:
Jag är mig själv och skriver det jag tycker utan att anpassa mig, ger tips på trender och intressanta butiker. En modeblogg som skrivs av en kille och inte en tjej den här gången (hur många finns det inte egentligen?) kombinerat med min vardag helt enkelt. Jag skriver även modekrönikor för ett magasin som jag kommer dela med mig av. Jag älskar att blogga och det kommer ni märka i mina inlägg!

Därför valde jag att blogga på Veckorevyns bloggportal:

Jag har alltid tyckt om Vecko Revyn och läst tidningen väldigt länge. Innan hade jag en blogg med egen domän (Garbomannen – Dalarnas största blogg!) men kände att det var dags att prova på något annat och då var veckorevyn.com självklart för mig! Teamet för VR är också helt underbara och mer positiva människor får man leta efter. Tack alla som tror på mig!

Favoritplats att blogga på:

Jag har ingen favoritplats direkt. För det mesta sitter jag hemma med en kopp té och bloggar eller i skolan där jag tar fram laptopen när jag känner för det. Men något mysigt café är aldrig fel! Det finns ett sådant här i närheten där jag är säkert fyra gånger i veckan och det kommer ni märka av en hel del av i bloggen. Det är mitt favoritcafé och en perfekt plats för att kombinera en fika med att blogga!

SNABBFRÅGOR

Senaste impulsköp: Ett par vita converse som jag skickat efter över nätet utan att kolla storleken ordentligt! De har inte kommit än och tydligen har man inte ångerrätt på att skicka tillbaks! Helt klart ett impulsköp.
Favoritplats på jorden: En sen sommarkväll med grillning och några vänner på stranden!
Lyssnar på: Jag lyssnar faktiskt på det mesta, rock som pop blandat med en del RNB. Just nu blir det en hel del Lykke Li och Oskar Linnros!
Senast gnolade: Jag spelade in min första singel tidigare i somras – Infall, som jag skrivit själv. Hur det än låter sitter den fast hos mig och jag kan komma på mig själv att nynna på den flera gånger om dagen. Lite pinsamt på fel plats när det är min egen låt tycker jag!
Längtar efter just nu: Hösten! Det ska bli så mysigt och jag ser verkligen fram emot årstiden och modet med bland annat alla stora halsdukar man kan börja använda igen och färgerna som kommer.
Senast sedda film: Zozo av Josef Fares. En riktigt intressant historia som skildrar en ung killes liv i flykt efter kriget i Libanon.
Sak jag inte klarar mig utan: Helt klart mobilen. Känns som en väldigt viktig del av mig inte är med om jag glömmer den! Där finns också allt jag är beroende av – Facebook, Twitter och mailen.