in

Veckans blogg: FERFERI

bild 27
Veckans blogg: FERFERI

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Atefehs blogg!

Mer

veckanstor

Namn: Atefeh ”Ferferi” Sebdani
Ålder: 24
Bor: Göteborg /Paris /Wonderland
Bloggadress: http://blogg.veckorevyn.
com/ferferi/

Andra bloggar jag läser dagligen:
Hotspot 
Bloggkommentatorerna
Red Carpet Fashion Awards
Vardag på Sicilien
Ritournelle

BLOGG.VECKOREVYN.COM/FERFERI

Jag bloggar om:
Glamour och vardag. Paris och Göteborg och alla andra städer jag besöker. Som närmast Stockholm när det vankas BlogAwards. Jag tipsar, berättar och recenserar om shopping, galna partykvällar, vintage, restaurang, museum, caféer. Om Fashion Week, galna upptåg i Paris och det sjuka partylivet fyllt med kändisar, konfetti och inhyrda dansare. Om Göteborg, det dagliga livet med tröga människor i världen, inspirerande personer i min vardag, mina outfits…

Därför ska du spana in min blogg:
En bild säger mer än tusen ord. Därför är min blogg en av de mest bildrikaste i bloggvärlden. (Självdistans på hög nivå, ja visst.) Jag skriver med massor av humor och glädje, svarar på alla kommentarer och mejl och håller en dialog med mina läsare. Jag uppdaterar dagligen och eftersom jag sällan sitter still har jag oftast för mycket material att blogga om. Panik. Och vet du… här hålls inga fasader. Ifall något går dåligt eller jag inte mår bra, får ni vara med i berg- och dalbanan!

Därför valde jag att blogga på Veckorevyns bloggportal:
VeckoRevyn är utan tvekan bäst på att vara uppdaterade inom bloggvärlden så självklart ville jag vara där allt händer. Sedan att det sitter en sådan hjälpsam och vänlig redaktion bakom spakarna gör det hela så himla mycket lättare.

Favoritplats att blogga på:

Paris. På ett café. Med de rökande skådespelarna, de kaffedrickande författarna och de chica damerna med sina Hermésväskor som sällskap. Så jag kan snappa ett foto på dem och blogga om sedan också. Så klart.

31610912

FERFERIS BLOGG HITTAR DU HÄR!

Senaste impulsköp:
Ett, nej två, halsband från Marc by Marc Jacobs. Sedan fick jag lova mig själv ett köpstopp eftersom jag dagen innan hade råkat köpa sex, nej sju, par skor. Impulsköp i plural alltså.

Favoritplats på jorden:

Satan i gatan vad klyschig från min sida, men i famnen på min älskade. På andra plats, för att känna mig mindre klyschig och mer cool; På en modevisning i Paris.

Lyssnar på:
Mig själv och mitt hjärta. Ibland råd från andra. Då och då musik.

Senast gnolade:

En sång jag kommit på själv och som fick mig att känna mig som nya Lady Gaga. Man måste få drömma.

Längtar efter just nu:
Att min icke-existerande karriär ska ta fart så jag kan räkna mig själv som vuxen och framgångsrik snart. Behöver lite vuxenpoäng. Bråttom bråttom.

Senast sedda film:
Åh det var en tråkig film så jag svarar istället med mina tre favoritfilmer som ni måste se om ni redan inte gjort: Breakfast at Tiffanys, Gone with the wind och Marie Antoinette. Chop chop- iväg och titta! (Men glöm för guds skull inte att kika in på min blogg först!)

Sak jag inte klarar mig utan:

Är det nu jag ska säga mobilen? Nej. Delar av min familj. Min pojkvän. Kanske min mobil också då. Ja och så min Mac.