in

Veckans blogg: EXTRAPRIS – så sparar du pengar varje dag!

bild 28
Veckans blogg: EXTRAPRIS - så sparar du pengar varje dag!

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in bloggen Extrapris!

Mer

Namn: ”Spara” Ålder: 20 Bor: Stockholm Bloggadress: blogg.veckorevyn.com/extrapris

Grattis Extraprisbloggen, du är veckans blogg! Vad är det som gör din blogg olik alla andras?
Extraprisbloggen är, till skillnad från många andra bloggar, ingen ”dagboksblogg”. Här fokuseras det stenhårt på hur man kan spara, och tjäna pengar. Jag har märkt att många studenter gillar min blogg, troligen för att jag ger många bra, enkla och vardagliga spartips.

Spara pengar alltså… Finns det inte risk att bloggen känns tråkig om den bara handlar om ekonomi?
Tack vare att bloggen inte är så ”old school-ekonomiaktig” tror jag inte det. Jag tipsar ju liksom om partyklänningar som är på rea, hur man sparar pengar när man handlar vardagsmaten eller vad man kan bjuda på på tjejmiddagen som både är gott och billigt. Dessutom är jag ju rätt ung och jag vet ju vad jag själv tycker är roligt att läsa om.

bild 2

På Extraprisbloggen får du smarta tips om hur du kan spara pengar till vardags.

Vilket är ditt senaste budgetfynd?
Jag köpte faktiskt partyfodralet jag tipsade om för några dagar sen. En svart partyklänning för 49 spänn är inte fy skam, väldigt användbar och så. Helt klart ett fynd!

Vi avslutar med en pest eller kolera…
Vad skulle du välja – att behöva betala 30 kronor för varje mjölkpaket du köper i framtiden eller aldrig med få handla på rea?

Hehe, jag skulle helt klart välja att inte få handla på rea… Jag har faktiskt väldigt svårt för det, tyvärr! Hittar nästan aldrig något jag vill ha. Mjölk däremot – det handlar jag flera gånger i veckan – så jag skulle bli ruinerad om de kostade 30 kronor styck. Haha, usch vad jag låter oglammig nu..

EXTRAPRISBLOGGEN HITTAR DU HÄR!