in

Veckans blogg: ELVIRA FAGERBERG

bild 7
Veckans blogg: ELVIRA FAGERBERG

Varje vecka uppmärksammas en ny blogg från VeckoRevyns bloggportal. Den här veckan bör du spana in Elviras blogg!

Mer

elvira1

Namn: Elvira Fagerberg Ålder: 18 år Bor: Vollsjö Gör: Går sista året på gymnasiet Bloggadress: http://blogg.veckorevyn.com/floraelvira

Grattis Elvira, du har blivit utsedd till veckans blogg! Hur skulle du beskriva din blogg för den som aldrig läst den förut?
Stort tack! Min blogg är ingen renodlad modeblogg, den är heller ingen sminkblogg eller livsstilsblogg utan en väldig blandning! Jag fotograferar väldigt mycket, skriver om allt från mitt liv som modell, snygga kläder, fynd jag hittat på stan den senaste tiden, smarriga recept, tips och mycket annat.

Du verkar ju ha stenkoll på det senaste modet och snart tar du studenten… Är mode något du vill syssla med på heltid efter skolan?
Jag skulle definitivt kunna se mig själv jobba med mode när jag gått ut gymnasiet, det är något som jag nästan alltid har haft i tankarna. Just nu är modellyrket det jag vill satsa på för stunden, men antingen efter det eller samtidigt som det är mode något jag verkligen skulle älska att syssla med. Som modell får man en stor inblick i branschen, man inspireras otroligt mycket och får se en hel del olika kläder så det är inte helt fel att ha det i backspegeln om jag i framtiden skulle arbeta med mode själv. 

elvira3

Elvira gillar att stå modell.

Vad kommer vi få läsa om i din blogg framöver?
Ni kommer att få fortsätta att följa med mig backstage på jobb, läsa om shopping och mode. Varje vecka tipsar jag även om en ny favoritprodukt som jag uppmärksammat. Det kan vara allt från ett nytt nagellack till en hårinpackning, men bara väl utvalda personliga godbitar.

Vi avslutar med en pest eller kolera…
Vad skulle du välja – att bära en och samma cardigan varje dag för resten av ditt liv eller bara ha blåa Foppa-tofflor som skor resten av den här vintern?
Hjälp, vilken mardröm! Jag har lovat mig själv att under inga omständigheter någonsin ta på mig ett par Foppa-tofflor, och att bära dem på vintern i all snö står inte särskilt högt på min lista över saker jag vill uträtta… men trots allt är det bara några få månader och jag hade faktiskt varit fast med den där koftan hela mitt liv, hur mycket jag än älskar att krypa in i mysiga koftor så hade jag nog inte klarat det. Jag antar att jag väljer kolera här, gummitofflorna hade åkt på! Det finns ingen möjlighet att man hade kunnat få bära dem i rosa?

ELVIRAS BLOGG HITTAR DU HÄR!