in

Veckans blogg: Colorelle

litencolor
Veckans blogg: Colorelle

Ulrika, 25, från Norrköping röstades fram till Veckans blogg! VeckoRevyn tog chansen att intervjua er favoritbloggare för veckan…

Mer

colordrag

Grattis Ulrika, du fick flest röster och blev veckans blogg, hur känns det?
– Känns superkul att mina läsare röstade på mig. Måste betyda att man gör något rätt.

Hur går du till väga för att inspirera dina läsare med din blogg?
– Jag visar många outfits i min blogg, för det gillar jag själv att se i andras bloggar. Sedan blir det mycket foton överlag, och det får jag mycket positiv respons för. Jag tror jag inspirerar genom att ha en väldigt blandad stil och olika kombinationer när jag klär mig.

Hur kommer det sig att du började blogga?
– Jag hade tråkigt en söndag och ville ha ett kul tidsfördriv. Hittade på ett bloggnamn och så var jag igång.

Hur vill du utveckla dig själv som bloggare i framtiden?
– Jag skulle jättegärna vilja få fler läsare men ser det inte som något självändamål. Om vi går in på detaljer skulle jag vilja ta snyggare outfitsbilder, men då krävs det nog ett häftigare sceneri än min balkong, haha.

color2

Har bloggen förändrat dig som person något, hur?
– Det kan vara så att bloggen gjort mig till en något öppnare person. Den har definitivt utveckat min stil eftersom bloggen gör det roligare att klä sig – man vet att många ser vad man tar på sig.

Vad har du mål med min din blogg?
 – Jag skulle gärna blogga och få betalt för det samtidigt som jag gör någonting jag tycker om. Men främst är målet faktiskt att få kontakt med fler tjejer som gillar mode. Har redan en del underbara bekanta som jag lärt känna genom min blogg, och det känns jättekul!

Vad gör din blogg unik?
– Min blogg är unik eftersom jag bjuder på outfits varje dag och jag har en egen varierad stil som ständigt förändras. Kläderna jag bloggar om, är kläder som alla kan få tag på och inte är så dyra.

Kan du ge några tips till dem som vill börja blogga?
– Hitta ett bra bloggnamn, ett roligt, snyggt eller på annat sätt minnesvärt är bra. Om det inte är så att du skriver inlägg med riktigt läsvärt innehåll så satsa på mycket bilder. Tycker att det är kul med mycket foton på bloggaren, då känns det personligt och man får en kontakt med den som driver bloggen. Och sist – skriv vad du tycker och inte vad du tror att andra vill läsa.

color3

Var hittar du inspiration/motivation till att blogga?
– På andra bloggar! Läser få modemagasin nu för tiden utan hittar mest inspiration på andras bloggar. Där kollar jag in hur andra tjejer kombinerar plagg, köper second hand, syr själva och vad de shoppar. Jag plockar lite idéer här och var och gör sedan trenden på mitt sätt.

Kan du tipsa oss om dina bästa självförtroendetips?
– Vad gäller självförtroende utseendemässigt så handlar det om att se allt man har och att inte tänka på allt man inte har. Framhäv din bästa sida vare sig det gäller vackra ögon, fint hår eller en smal midja. Ta till dig komplimanger!
När det gäller självförtroendet gällande ens person kan det vara knepigt. När jag var yngre var jag mycket mer osäker än vad jag är idag. Nu tänker jag oftare – det är ok om någon jag träffar inte tycker att jag är kul, duktig eller trevlig. Alla människor kommer ändå aldrig att tycka det. ”Var dig själv” är en klyscha, men de flesta klyschor finns till av en orsak.

LÄS ULRIKAS BLOGG HÄR

Ny vecka, nya nomineringar! Tipsa oss om din favoritblogg här!