in

Veckan som gått på redaktionen…

bild 16
Veckan som gått på redaktionen...

Vi har haft spännande plåtningar under veckan. Läs mer om vad redaktionen haft för sig på sistone här!

Mer

Antal gånger Whithney Huston & Akons superlåt ”I Got You” spelats: 294 ggr.

Så många medarbetare är i chocktillstånd över den overkligt snabba övergången från sommar till höst: 8 st

Antal redaktionsmedlemmar som under veckan gått och blivit hurtbullar genom att lägga träningspass på morgonen INNAN jobbet: 2 st (Maria och Linnea).

Antal redaktionsmedlemmar som är ytterst bittra över det faktum att hon inte orkar sig upp i tid för att påbörja en hurtig livsstil a la aktiva kollegor: 1 st (Josefin).

kalas
vgpr2

Sex & kärlek-Hannah, Nöje-Carin och Mode-Li är glada över nomineringarna!

vgpr1

Här ska det firas!

På torsdagen samlades hela redaktionen i VeckoRevynsofforna där stans godaste tårtor dukades fram. Anledningen? Världens bästa tidning har blivit nominerad i TRE kategorier i det stora Tidskriftspriset!

Extra stort grattis tycker vi att Carin Karlsson ska få, hon är nämligen en av de tre som tävlar om titeln ”Årets genombrott”!

vildplatning
vgpr4

VeckoRevyns plåtningar är alltid något utöver det vanliga. Här ser ni fotograf Magnus Ragnvid testa ”rekvisitan” under en spännande modeplåtning.

bapyssel
vgpr3

Event-Maria pysslar med inbjudningar.

Årets största och bästa bloggala, VeckoRevyn Blog Awards, närmar sig med stormsteg. I skrivande stund har inbjudningarna precis lämnat redaktionen och är på väg till grymma bloggare och bloggerskor runt om i Sverige!