in

VD:n lämnar Bianca Ingrossos bolag

Bianca Ingrosso
Bildkälla: Bianca Ingrosso på Instagram

Efter att ha sålt sina aktier i Ani Who, lämnar nu Tomaj Sangchi posten som VD för Bianca Ingrossos och Lovisa Worges smyckesbolag. Mer

Influencerduons smyckesbolag Ani Who går igenom en föränderlig period. I slutet av förra året meddelade två av bolagets aktieägare, Mikael Snabb och Jesper Matsch, att de sålt sina aktier till Bianca Ingrosso och Lovisa Worge, något som Breakit då kunde avslöja.

Bara några månader senare meddelade bolagets VD, Tomaj Sangchi, att även sålde sina aktier vid årsskiftet – och att han nu lämnar sin post. I en kommentar på LinkedIn skriver han att:

”Detta markerade början på ett nytt kapitel för både mig och företaget. Jag är oändligt tacksam för alla fantastiska prestationer vi uppnått tillsammans med vårt dedikerade team, våra lojala kunder och värdefulla samarbetspartners. Listan över de som bidragit till att bygga ANI är lång, och jag vill rikta ett stort tack till varje person som varit en del av denna resa.”

ani

Vem blir ny VD för Ani Who?

Enligt Breakit ska en ersättare redan vara utsedd, men innan den personen tar över hoppar Lovisa Worge in som tillfällig ledare. Vad som väntar för smyckesbolaget Ani Who, och därmed smyckesmärket Ani Jewels, återstår att se.