in

Välkommen till nya Veckorevyn.com!

Som du ser har Veckorevyn.com fått en rejäl makeover och det känns fantastiskt kul att bjuda på en ny, uppdaterad version av Sveriges största magasin för kvinnor på nätet.

Mer

Äntligen knyter vi våra VIP-, premium- och användarbloggar ännu närmare oss. Och har du redan en blogg på vår portal och vill synas på startsidan så behöver du bara ladda upp en så kallad gravatar till din blogg. Du kan läsa mer om hur du gör det här!

Och du som hänger här ofta vet ju att Veckorevyn.com är så mycket mer än grymma bloggar. Precis som vanligt hittar du massor med inspirerande shoppingtips, sminkguider, horoskop och pirriga artiklar om sex och relationer, perfekt sommarläsning med andra ord! Och du kan vara lugn, inom kort är även våra populära quiz tillbaka, liksom våra uppskattade TV-klipp. I höst gör vi även stor satsning på ett nytt forum, så håll utkik. 

Har du feedback och idéer kring vår nya sajt blir jag superglad om du mailar mig. Vi behöver dina åsikter för att fortsätta utveckla Veckorevyn.com åt rätt håll.

Och glöm inte att du som har Internet i mobilen når Veckorevyn.com varsomhelst, närsomhelst hela sommaren!

linneaartikelbild
Återigen, varmt välkommen till nya Veckorevyn.com!

Glada hälsningar,
Linnea Isaksson, webbredaktör