in

Välkommen till nya Veckorevyn.com!

ebba
Välkommen till nya Veckorevyn.com!

Känner du inte riktigt igen dig? Ebba von Sydow berättar vad som händer på nya Veckorevyn.com! Mer

ebba

Hej Ebba! Vad händer på Veckorevyn.com? Jag känner inte riktigt igen mig…
– Jag förstår, jag lovar att du kommer trivas ännu bättre här! Välkommen till nya Veckorevyn.com, det känns fantastiskt kul att bjuda på en ny, uppdaterad version av Sveriges största magasin för kvinnor på nätet.

Vad är nytt på sidan?
– Som du ser har Veckorevyn fått en makeover, art directorn Peter Dovrén från Good old i Malmö har gjort en helt ny design. Samtidigt var det viktigt för oss att alla våra trogna besökare ska känna igen sig, till exempel fungerar navigeringen på samma sätt som tidigare.

Vad är du mest stolt över?
– Allt! Men okej, roligast just nu är de nya funktionerna i bloggarna, äntligen! Och att vi börjar med Twingly förstås.

Vad händer när man loggar in?
– Det är busenkelt och det gör ditt liv lite lättare, trevligare och roligare. Du får exklusiva erbjudanden från oss och våra partners, du blir inbjudan till härliga events och när du kommenterar här på sidan hyperlänkar vi ditt namn till din blogg. Du får tillgång till våra snygga forum där du får svar på alla dina frågor om shopping, skinnjackor, jeans, sminktips och nätshopping. Till exempel!

Jag har lite feedback och idéer, vem ska jag maila?

– Maila direkt till mig på [email protected], jag läser allt och tar tacksamt emot all kritik! Det behöver vi, det är viktigt för att fortsätta utveckla Veckorevyn.com åt rätt håll. Det är du som läser som bestämmer åt vilket håll det blir.

Vad händer härnäst på Veckorevyn?
–  Har du inte hört att H&M vill köpa loss oss för 564 miljoner? Eller så var det kanske inte riktigt… Vi har nya roliga tjänster på gång, samtidigt fortsätter vi att ge dig det senaste inom mode, shopping, kändisar, skönhet och trender. Och jo, nya bloggare är också på gång!

Vad ska du göra i helgen?
– Jag åker precis hem från London, i helgen blir det faktiskt en hel del jobb med att uppdatera nya Veckorevyn.com och ta emot feedback från er läsare. Kanske låter konstigt, men det ska alltså bli riktigt kul att jobba i helgen!