in

Under skinnet på Mogis!

bild 3
Under skinnet på Mogis!

Malin Richardson driver bloggen Mogis där mode, resor och vardagsbestyr blandas med hennes egna språkskolor. Nu får du veta mycket mer om Malin i Veckorevyns under skinnet–intervju!

Mer

mogi

Varför startade du din blogg?
– Jag startade den i januari 2007, jag ville kunna minnas vad jag gjorde om dagarna, mitt minne kan vara lite opålitligt ibland, hehe. Sen så började den växa för varje dag som gick vilket var roligt. Jag tror jag skriver på ett sätt som är roligt att läsa (speciellt i början, kolla mina texter från 2007, helt annorlunda). Allt eftersom den växte så drog jag tillbaka på det personliga och lyfte fram mitt intresse för kläder som blev väldigt uppskattat. Jag tror jag har en bra mixad kompott som läsarna gillar.
Du har bott utomlands i både Frankrike, Italien, Belgien och USA tidigare, hur tror du att det har påverkat dig som person?
– Jag utvecklades extremt mycket under mina två år i Paris. Jag var tidigare extremt blyg, men att sättas i en internationell skola som tolvåring där jag inte kände någon gjorde att jag tvingades öppna upp mig och bli extremt social. Och det har jag nog dragit mest nytta av (förutom språkkunskaperna). Sen så utvecklades mitt intresse för kläder extremt när vi bodde i Paris, innan vi flyttade dit så hade jag ett intresse för kläder som var helt non-exsisting.
Vill du flytta utomlands igen?
– Då jag redan bott totalt 8 år av mitt 20 åriga liv utomlands så trivs jag riktigt bra att bo i Stockholm. Men jag är riktigt nyfiken på att upptäcka nya länder, så mycket resor får det bli och kanske att jag bosätter mig i ett annat land för universitetsstudier.
Jag är sugen på att åka till New York för att studera, det är en stad som jag tror jag skulle stormtrivas i. Amerikanare är så extremt trevliga så man känner sig som hemma på en gång!
Vad är ditt bästa tips för andra tjejer som vill bo utomlands en period?
– Då jag har flyttat utomlands med min familj 4 gånger av 5 så är det lite klurigt för mig att svara på det. Men när jag flyttade till USA på High school year så åkte jag själv. Det bästa tipset är att man ska tro på sig själv och även fast man sätts i krävande samt tuffa perioder så är det bara att kämpa. Det var som när jag kom till Paris och jag sattes i en ”francais special” klass där vi hade 1 år på oss att lära oss flytande franska så vi kunde sättas i en normal fransk klass. Det var ett kämpigt år men man kände sig så nöjd efter man klarat av det!
 
För att våra läsare ska få känna dig lite bättre får du här ett gäng snabba frågor: 

Om du bara fick äta en rätt resten av livet, vad skulle du då äta?
– Jag tror nog det skulle bli hemmagjorda köttbullar med brunsås, lingon och potatis, jag tröttnar aldrig på den rätten!
Vad sover du i?
– Ett linne och underwear.
Vad vet du idag som du önskar att du vetat när du var 15 år?
– Att jorden inte går under om killen man gillar inte ens vet vem man är, jag hade en crush på en kille från England som gick i 4 årskurser över i skolan i Paris, jag gick och drägglade efter honom i 2 år och han visste inte ens vem jag var, snopet , haha.
När grät du senast?
– Jag tror jag snörvlade lite framför något tv program i förra veckan, men senaste gången jag grät ”på riktigt” minns jag inte, det var någon månad sedan tror jag.
Vad kostade det dyraste plagget som du köpt?
– Det var en grym Dolce & Gabbana väska på rea, den var nedsatt från 20 tusen till 10 tusen, jag slog till! Älskar den väskan något enormt!
Vad stod det i det senaste sms:et som du fick?
– Från mina vänner som är nere och reser i Australien just nu:
”Malin! Vi har precis festat på Brody Jenners vip avdelning i surfers paradise! Så jäkla grymt!” Jag älskar allt som har med The Hills att höra så det tog lite i magen att höra detta… Hoppas de tog många bilder de kan visa mig när de kommer hem.
 
Och nu ska vi leka vår favoritlek: ”Antingen eller”!

Hemmafest eller Nattklubb?
– Hemmafester kan vara riktigt roliga men jag föredrar en nattklubb om jag går ut.
Öl eller Vin?
– Har egentligen extremt svårt för båda men om det måste vara något så får det bli vin, något gott vitt kan slinka ner.
Klänning eller Jeans?
– Det beror helt på säsong, jag har börjat gilla jeans mer och mer så helt klart jeans på vinterhalvåret sen älskar jag klänningar på sommaren.
Hund eller Katt?
– En liten fluffig vovve vore något, katter är fina men jag är lite små rädd för klorna..
Rutigt eller Prickigt?

– Äger inget rutigt eller prickigt, lite lustigt…Men om det måste vara något mönster så får det bli rutigt!
Action eller Komedi?
 – Komedi utan tvekan, det bästa som finns är Madagascar 2!
Storstadshelg eller Chartervecka?
 – Jag älskar när det händer mycket runt omkring, älskar all shopping storstäder erbjuder samt alla aktiviteter!
Kött eller Fisk?
– Jag är helt klart en fiskmänniska! Man kan laga så fräscha rätter med fisk!
Twilight eller True Blood?
– Jacob och Edward är ju riktigt snygga så yes, det får bli Twilight.
Villa eller Lägenhet?
– Har vuxit upp i hus så hus får det bli.
Godis eller Glass?
 – Det beror helt på vad jag är sugen på men jag konsumerar helt klart mest godis!
Silver eller Guld?
– Jag passar inte i silver överhuvudtaget. Guld är favoriten.
Gossip Girl eller Desperate Housewives?
– Gillar modet (eller det som Serena har på sig) i Gossip Girl, har aldrig fastnat för Desperate Housewives.