in

Ulrik Munther uppträder på Blog Awards!

ullrikdragare

Blog Awards-eventet i Kista Galleria närmar sig och nu kan vi avslöja att Ulrik Munther blir en av artisterna som uppträder tillsammans med Jedward den 17:e september.

Mer

Hans version av Lady Gagas ”Born this way” har setts av flera hundratusen på Youtube och i sommar har han hunnit med både Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Den 17:e september står Ulrik Munther på scen när Blog Awards intar Kista Galleria. 

Du är ju redan megastor på youtube och hyllad av media i utlandet. Har du varit med i något utländskt tv-program än?
– Jadå, flera stycken med singeln Boys don’t cry, bland annat i Tyskland, Holland och Norge. När jag var 13 år guidade jag dessutom runt i Göteborg, fast det handlade inte alls om min musikkarriär för det var för det norska reseprogrammet Hit och dit, haha!

Nu när du blivit känd för den stora, svenska tv-publiken vill man säkert ha dig med i program som Diggiloo, Så ska det låta och Let’s dance. Ställer du upp?
– Vi får se när frågan kommer. Fast Let’s dance vete tusan. Dans känns inte riktigt som min grej. Man får nog fundera på vad som är rätt och vad som känns bra innan man tackar ja.

Du släpper ditt debutalbum den 24 augusti. Kommer du att hinna med skolan i höst?
– Kanske inte. Nu är det andra året som gäller och det är ju lite hårdare, så det kan hända att jag tar ett sabbatsår för att hinna med musiken. Vi får se, inget är bestämt än.

Spana in videon till Ulriks hit ”Boys don’t cry” i klippet nedan och läs mer om VeckoRevyn Blog Awards i Kista här!