in

Tyra Sjöstedt

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Namn: Tyra Sjöstedt Ålder: 25 år (fyller 26 den 26:e december) Bor: Stockholm Om Tyra: Tyra är född och uppvuxen i Norrköping i Östergötland. […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Namn: Tyra Sjöstedt
Ålder: 25 år (fyller 26 den 26:e december)
Bor: Stockholm

Om Tyra: Tyra är född och uppvuxen i Norrköping i Östergötland. Hon har bland annat jobbat som modell och har medverkat i flera musikvideos. Tyra har tidigare jobbat på VeckoRevyn och driver sedan 2010 det egna företaget Style By Tyra som säljer smycken, kläder och skor. Hon har även designat sina egna smyckeskollektioner och en egen klädkollektion.

Tillsammans med Blondinbella var hon under 2010 programledare för Bella & Tyra Show och senare även för Kenza & Tyra Show.

Kuriosa: Tyra representerade Sverige i tävlingen ”Miss Intercontinental(Miss World) i Kina när hon var 19 år gammal. Hon har även tävlat i friidrott och ridning.

Blogg: www.tyras.se