in

Tvingades till makeover

rob
Tvingades till makeover

Den tidigare modellens utseende räckte inte till…

Mer

rob

Robert Pattinson med motspelerskan Kristen Stewart.

Det är många som dreglar över Hollywoods nya it-boy, Robert Pattinson, i vampyrfilmen ”Twilight”. Trots att han kammade hem rollen bland 3 000 sökande var hans utseende inte tillfredställande nog, enligt producenterna till filmen. Han var tvungen att fixa sina tänder innan inspelningen, eftersom de ville att han skulle ha ett mer ”lockande” leende.

Naturligtvis blev den tidigare Harry Potter-stjärnan glad över rollen som den blodtörstande Edward Cullen, men sägs vara rätt irriterad över att fixa sina tänder inför rollen.
– De ville att jag skulle ha ett perfekt leende. Jag har aldrig sett några fel med mina tänder tidigare. Ändå ville producenterna att jag skulle bära tandställning, säger han.

Det blir en andra film

robert2

Robert före och efter tandställningen.

Robert Pattinson spelar en av huvudrollerna i Romeo och Julia-inspirerade succéfilmen Twilight, som är baserad på Stephenie Meyers roman ”Om jag kunde drömma”. Har du, liksom större delen av USAs ungdomar, fastnat för filmen kan du andas ut. Det blir en uppföljare. Inspelningen av ”New Moon” (”När jag hör din röst” på svenska) planeras att starta i mars.