in

Tvillingar på väg!

angiebi
Tvillingar på väg!

Det bli dubbel lycka för Angelina Jolie och Brad Pitt, som snart utökar familjen… Mer

angiebi

Angelina Jolie och Brad Pitt är just nu i Cannes på filmfestivalen.

Den stora familjen Jolie-Pitt blir snart ännu större! Adopterade Maddox, 6 år, Pax, 4 år, Zahara, 3 år och  lillasyster Shiloh, 2 år, ska inte bara få ett litet syskon. I veckan meddelades att superparet Brad Pitt, 44, och Angelina Jolie, 32, väntar tvillingar…

”Hon föder på privatsjukhus i Monaco”

angievit

Angelina väntar tvillingar.

Enligt tidningen Grazia mår Angelina bra – och allting är perfekt planerat inför födseln, som ska äga rum på ett privatsjukhus i Monaco. Det ligger bara några minuters helikoptertur bort från  lyxvillan i St Jean Cap Ferrat som paret nu bor i. Den gigantiska villan har de lånat av vännen och Microsoft-miljonären Paul Allen.

Sjukhuset i Monaco har exklusiva privata sviter som utrustas med specialanpassad säkerhet, egna sköterskor och gourmetkockar. Duger det för Moancos kungafamilj, så duger det förhoppningsvis för Angelina!

angievilla

Lyxvillan på rivieran som skådespelarparet och alla barnen lånar i veckan, tolv personer jobbar enligt Grazia heltid i hushållet. Enligt uppgifter planerar familjen att stanna i cirka en och en halv månad till.

angiefora

Angelina Jolie på röda mattan på filmfestivalen i Cannes 2007.

Förra året på filmfetsivalen i Cannes var det en oroväckande mager Angelina som klev fram på röda mattan i gul klänning. I år strålade hon när hon tillsammans med Brad på premiären av ”Kung fu panda”.

För två år sedan valde hon Namibia…

angiestart

Då valde hon Afrika – nu väljer hon lyxen i Monaco.

Det är inte första gången Angelina lämnar Los Angeles för att föda. För två år sedan när hon väntade första biologiska barnet, dottern Shiloh, reste de till Namibia. Där födde hon i en liten stad, långt borta från glamouren i Hollywood

angieglad

De spenderar miljoner på säkerhet och har tagit med sig egna livvakter och barnvakter. INgenting får gå fel. Och att det snygga paret strålade av lycka på röda mattan i Cannes var det ingen tvekan om!

Nu håller vi tummarna för att allt går bra. Veckorevyn rapporterar självklart om senaste nytt.