in

Trump träffade överlevare från skolskjutning – hade fusklapp på hur man låter medmänsklig

trump kritik
Zuma / Splash News

Trump kritiseras efter att ha fångats på bild med en fusklapp som påminde honom om att vara en bra medmänniska. Mer

Förra veckans skolskjutning på Marjory Stoneman Douglas High School i Florida krävde 17 människors liv. Det är en i raden av många, våldsamma och dödliga skolskjutningar i USA i år.

Nyligen träffade USAs president Donald Trump överlevare och familjer till de som dog i skolskjutningen i Florida för att prata med dem om det som hänt. På plats fans även fotografer, och det är en bild som en fotograf tog som nu sprids som en löpeld. Vid inzoomning på bilden ser man nämligen vad det står på lappen som Trump håller i handen, och det verkar vara en fusklapp i hur man beter sig medmänskligt. Någon annan än Donald Trump själv har skrivit:

Vad vill ni att jag ska veta om det ni upplevde?

Vad kan vi göra för att ni ska känna er trygga?

Jag hör dig. 

Att en president har stödanteckningar i olika möten är inget konstigt, men att ha det för så grundläggande saker som förståelse för andra människor är nog ganska ovanligt. Trump har fått stark kritik för lappen och flera personer har uttryckt sig kritiskt till att presidenten behöver påminnas om att säga ”jag hör dig” och andra tröstande ord till personer som genomgått ett trauma.

 

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss:

instagram 1