in

Träna som Sara Montazami

sara montazami workout

I sprillans nya numret av VeckoRevyn som finns i butik nu hittar du Sara Montazamis bästa träningstips. Hon delar även med sig av hur hon peppar sig själv att hålla motivationen uppe. Här får du ta den av en del av intervjun.

Mer

VeckoRevyns bloggare Sara Montazami bor i soliga Kalifornien i Laguna Beach. Hon älskar att sticka ut och jogga och delar gärna med sig av sina utomhusträningstips.
– Jag tränar fyra till fem gånger i veckan, förklarar Sara som alltid varit fysiskt aktiv.
Tidigare var hon med i både skolans fotbolls- och volleyboll-lag, men hon är mer fokuserad på yoga och balett nu för tiden.
– Jag älskar att blanda träningen, prova nya saker. Gärna utomhusaktiviteter, som att hajka i bergen eller träna på stranden. Sen älskar jag bikramyoga.

sara montazami traning
Senaste trenden i Los Angeles heter studio barre, och är en form av balett, med fokus på statisk träning och flexibilitet – snarare än piruetter.
– Det är så svårt. Av allt jag provat är studio barre absolut jobbigast. Det tränar armar, ben, mage och tajtar liksom till hela kroppen. Det är väldigt bra, men jag är fortfarande nybörjare.
Men ett hälsosamt liv handlar inte enbart om att röra på sig. Kosten är en minst lika viktig faktor.
– Jag äter nyttigt och mycket. En typisk dag börjar jag med äggvitor, avokado och toast till frukost. Mandlar är ett perfekt mellanmål att slänga i sig när man springer mellan lektioner. Till lunch äter jag helst en god sallad. Jag och min kille gillar sushi, så det blir ofta middagen.
Dieter är inget Sara tror på.
– Jag vet inte, det funkar inte för mig. Jag tror på att äta nyttigt och att unna sig saker ibland. Om man börjar svälta sig själv kommer man bara att gå upp dagen efter. Mitt tips är att äta små mål ofta, istället för stora måltider.

Psst! Läs resten av intervjun med Sara i nya numret av VeckoRevyn. Träningsexperten Lars Wallin som tränat många Hollywood-stjärnor ger även han sina bästa tips. I nya numret hittar du även 139 heta accessoarer, supercremen som räddar din hy och ger megalyster och mycket mer. Missa inte att du får två trendiga nagellack på köpet!

omslag7 webb920