in

Timberlakes ”SexyBack” handlar egentligen om ett djur – vi är SHOOK

justin timberlake

Justin Timberlake, kan det här verkligen stämma? Mer

År 2006 släpptes låten SexyBack av Justin Timberlake, och sedan dess har vi hört den väääldigt många gånger. Jag tror vi alla kan vara ganska överens om att låten handlar om en tjej, eller hur?

Well, om du frågar Justin Timberlake själv så handlar låten tydligen om en kanin. Japp. Stjärnan gästade nyligen The late show with Stephen Colbert där han förklarade vad låten ”egentligen” handlar om.

– Sexy var faktiskt namnet på mina grannars kanin. Du förstår, de var i Nebraska över helgen, så jag passade den. Men de var oroliga för att jag inte skulle lämna tillbaka kaninen. Så jag ville försäkra dem, via sång, att jag skulle lämna tillbaka Sexy. Jag menar, om du lyssnar noga så är allt i texten.

Jag kollade naturligtvis upp texten till SexyBack direkt, här är några rader från låten. Och jag hoppas verkligen att det inte handlar om någon kanin.

Dirty babe
You see these shackles
Baby I’m your slave
I’ll let you whip me if I misbehave
It’s just that no one makes me feel this way

Jag tog mig också friheten att kolla på musikvideon till låten, och ingen kanin var i sikte. Kolla själv här nedan.

Nä du, Justin, jag tror du får hitta på en annan förklaring till SexyBack.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss