in

The Fooo Conspiracy skjuter upp sin oktoberturné :(

The Fooo

I oktober skulle The Fooo Conspiracy ha gett sig iväg på en stor Skandinavienturné, men tyvärr kommer turnén att skjutas upp till en oviss framtid. Här är Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar Molander och Omar Rudbergs hälsning till fansen. Mer

Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar Molander och Omar Rudberg prisades som ”Årets Livegrupp” på Rockbjörnen tidigare i veckan och spelade även hiten ”Summer love”.

The Fooo Conspiracy skjuter upp sin turné

The Fooo Conspiracy skulle ha gett sig ut på en stor Skandinavienturné i oktober där de skulle ha besökt Stockholm, Norrköping, Århus, Malmö, Köpenhamn, Göteborg, Helsingborg, Linköping, Örebro och Oslo. Men enligt ett pressmeddelande befinner sig bandet just nu i en omfattande lansering i Sydamerika vilket innebär att deras schema kommer att ändras och att turnén kommer att skjutas fram.

I ett pressmeddelande har bandet en hälsning till sina fans:

”Det känns såklart sjukt tråkigt men det är bara att hålla ut ett tag till! Vi är fortfarande så taggade på att få komma ut och giga, möta våra fans runt om i Skandinavien och visa upp vår nya show.”

The Fooo Conspiracy skjuter upp sin turné

Alla som har köpt biljetter till turnén kommer att få pengarna tillbaka. Om du har köpt en biljett kan du läsa mer här om hur du får dina pengar tillbaka. Kom bara ihåg att lösa in biljetterna innan den 17 oktober!

I dagsläget finns det inget nytt datum för när Skandinavienturnén kommer att bli av. Vi hoppas att det blir snart!