in

Black Eyed Peas nya version av ”Where is the love?” lämnar ingen oberörd

blackeyedpeas 1

För 13 år sedan släppte gruppen Black Eyed Peas superhiten ”Where is the love?” där de frågade sig vad det är som händer i världen. Nu är det 2016 och gruppen har släppt en ny version av låten och undrar än en gång ”Var är kärleken?” – då frågan är mer aktuell än någonsin. Se den gripande videon här.

Mer

Världen är i krig – fortfarande. Människor flyr sina hem, familjer splittras och tusentals dör varje dag. När Black Eyed Peas släppte låten ”Where is the love” 2003 frågade de sig vad som är fel med världen och varför människor krigar och beter sig illa. Nu, 13 år senare, är stora delar av världen fortfarande drabbade av krig och elände – och låttexten är kanske mer relevant än någonsin.

I videon ser vi, förutom medlemmarna i Black Eyed Peas, också Justin Timberlake som var med och sjöng i den första versionen men även artister som Mary J. Blige, Tori Kelly, Kendall Jenner och Usher för att nämna några.

Världen bör vara en trygg plats, en plats fylld av kärlek. Men… vad är den nu?

Här nedanför ser du 2016 års version av Black Eyed Peas låt ”Where is the love?” Visst blir man berörd av bilderna som mixas in i den starka låten? ?

Och här är 2003 års version:

Denna artikel publicerades först på amelia.se.