in

Facebook lanserar dejtingapp där du kan matcha med din secret crush

facebook dating sverige
Bild: Facebook

Tinder, Happn, Happy pancake…hur många dejtingappar finns det egentligen? Inte tillräckligt många i alla fall! I dagarna lanserades Facebook dating i USA och redan nästa år kommer tjänsten till Sverige. Kanske blir 2020 året som du hittar kärleken online? Mer

Antagligen vet Facebook mer om dig än du tror. Allt från vilka event du gick på förra helgen till vilka artister du gillade för två år sedan. Nu vill Facebook, baserat på dina intressen, hitta någon som är perfekt för dig – genom att lansera en sprillans ny dejtingfunktion!

Har du en hemlig crush på någon av dina facebookvänner? Nu kanske du slipper ta mod till dig och berätta det för personen. Istället kan du lägga till hen, och åtta personer till, i din ”secret crush”-lista – något personen i fråga bara kommer upptäcka om hen också har en secret crush på dig!

Du kan också välja att dejta helt utanför din vänkrets, och du kan till och med välja att inte bli matchad med dina vänners vänner. Det kommer även finnas en säkerhetsfunktion i appen, där du kan dela din platsinformation med dina vänner på messenger. På så sätt kan de se var och när du ska träffa din dejt, rapporterar The Verge.

Facebook Dating, som kommer vara helt gratis och ligga i den vanliga Facebook-appen, lanseras i Europa tidigt nästa år.