in

Efter romansryktena – här syns Taylor Swift på NFL-matchen

taylor swift travis kelce
Bildkälla: TikTok @whomagazine / @nfl

Hoppas du på en återförening mellan Taylor Swift och Joe Alwyn? Då får du nog gå vidare – för det verkar hon ha gjort. Mer

Har Taylor Swift lämnat Cornelia Street för gott? Det verkar så. I början av året blev det känt att Taylor Swift och Joe Alwyn gått skilda vägar efter sex år tillsammans. Några månader senare ryktades det att popstjärnan dejtade sångaren i The 1975, Matty Healy, under en kort period.

Men det är fler som har ögonen på Taylor! Under sommaren har den amerikanska fotbollsspelaren Travis Kelce gjort allt för att få hennes uppmärksamhet. I juli sa han i sin podcast New Heights att han ville ge henne ett armband med sitt nummer, och därefter växte intresset för popstjärnan för varje vecka som gick.

– Jag sa till henne att jag såg henne rocka loss på Arrowhead (Kansa Citys hemmaarena), och att hon kanske borde se mig rocka planen på Arrowhead. Vi får se vad som händer i framtiden. Bollen ligger hos henne, sa Travis Kelce i The Pat McAfee Show tidigare i september.

Och så äntligen – söndagen den 24 september dök hon upp på Arrowhead när Kelce spelade. Taylor Swift var klädd i Chiefs-kläder och hejade från läktaren tillsammans med hans mamma Donna.

Det finns även klipp på paret (?) efter matchen. Vi är spända på att se vad som händer i framtiden mellan de här två!