in

Grattis! Här är vinnarna av presentkort på 750 kr på ellos.se!

outfitstartbild

Kolla in de lyckliga vinnarna som får 750 kr att shoppa vad som helst för på ellos.se.

Mer

Vi säger stort grattis til de 10 lyckliga vinnare som postat sin sommaroufit på sin egen Instagram och börjat följa @ellosofficial på Instagram. De har alla vunnit varsitt presentkort värt 750 kronor att shoppa vad som helst för på ellos.se! 

Ida Eriksson, Degerfors

Niima Melusi Boa, Holbæk, Danmark

Julie Viktoria, Tønsberg, Norge

Sanna Engström, @sanniengstrm – instagram

Amanda, @amandamatspers – instagram

Sara Höglund, Malmö

Erika Nilsson, Fjärås

Louise Lindberg, Göteborg

Katarina, @Almakatarina – instagram

Klara Holmgård, Karlstad

Samtliga vinnare är välkomna att höra av sig till [email protected] för mer information. 

Här ser du hur tävlingen gick till. Håll också utkik efter vår nästa tävling nu i juli men framförallt – missa inte  vår maxade tävling i augusti. Då finns det ett superlyxigt pris som än så länge är lite hemligt men vi kan avslöja att det har med Blog Awards att göra!

Allt som krävs för att delta är att du börjar följa @ellosofficial på Instagram och sedan postar en bild på en sommaroutfit på din egen Insta (du måste inte synas själv på bilden, ett kollage eller plock går lika bra!)

Posta sedan bilden och tagga med #ellosblogawards så är det klart! Tänk bara på att ditt konto inte får vara inställt som privat, då blir det svårt för vår jury att se din bild.  Du har till och med 30/6 på dig att vara med och tävla om de tio presentkorten och kan delta med hur många outfits du vill men du kan bara vinna en gång. Vinnarna kommer presenteras på veckorevyn.com och på vår Facebooksida.