in

Sveriges 5 hetaste hunkar

dragarehunkar
Sveriges 5 hetaste hunkar

De är unga. De är framgångsrika. Men framförallt dödsheta. Dessutom inom nårbar radie.

Mer

5. Björn Gustafsson, 22, komiker

bjorn

Ingen kan väl ha missat den guldlockige göteborgaren som fått hela Sverige att dra på smilbanden? Tillhör du – mot all förmodan – den utrotningshotade befolkningsgruppen som olyckligtvis gjort det kan du andas ut. På Youtube finns ungefär en triljon klipp med honom.

4. Lazee, 22, sångare

lazee

Då: Stökig tonåring som skickades till London av sin mamma där han fick tillbringa sina skolår.

Idag: Återvänt till Sverige och förgyller hiphop-scenen och klubbnätter med hitlåten ”Rock Away”. Ambitiös, cool och snygg.

3. Marcus Hedbrandh, 23, modell

marcus

Med en bringa, nej, förlåt, blick (såklart!) som kan få vilket kvinnohjärta i brand. Rankad som den sjätte mest populära manliga modellen i världen. Egentligen inte särskilt konstigt alls. Utseendemässigt, alltså.

2. Victor Norén, 23, sångare i Sugarplum Fairy

victor

Familjen Norén tycks ha dragit stjärnvinsten i genlotteriet. Musikalitet och ett fördelaktigt yttre verkar gå i arv. Victor Norén är lillebror till bandkollegan Carl Norén samt sångaren i Mando Diao, Gustaf Norén.

1. Ronnie Sandahl, 24 år, journalist och författare

ronnie

Kaxig krönikör som författade den lysande debutromanen ”Vi som aldrig sa hora” redan som 21-åring. Talang och ett klädsamt lager skinn på näsan är  – och kommer alltid vara – ruggigt attraktivt.