in

Ny realityserie med Camilla Läckberg, Keyyo och Antonija Mandir

svenska powerkvinnor
Kristina "Keyyo" Petrushina, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, Camilla Läckberg, Laila Bagge och Antonija Mandir. Foto: Johnny Wohlin/Viaplay

I höst är det dags för en ny realityserie på TV3. I ”Svenska Powerkvinnor” kommer vi få följa fem kändisar i deras vardag.
– Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger Camilla Läckberg i ett pressmeddelande. Mer

I höst har TV3:s nya realityserie Svenska Powerkvinnor premiär. I den kommer vi få följa Camilla Läckberg, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Laila Bagge, Antonija Mandir och Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh när de bollar allt från karriär till relationer. Här är exakt allt vi vet om serien!

Camilla Läckberg: ”Så här privat har jag nog aldrig varit i tv”

En av dem vi kommer få följa i serien är deckarförfattaren Camilla Läckberg.

– Tittarna kommer att få se allt och lite till av min oftast väldigt hektiska vardag, från frukostkaos till jobbmöten och husplanering. Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger hon i ett pressmeddelande.

I serien kommer vi även få följa med programledaren och komikern Keyyo när hon tar sig an nya jobbuppdrag, men via sin Instagram utlovar hon också ”vanligt hederligt häng i vardagen”. Resterande powerkvinnor vars vardag vi kommer få ta del av är influencern Antonija Mandir, läkaren, forskaren och TV-personligheten Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh samt låtskrivaren, managern och den tidigare Idoljury-medlemmen Laila Bagge.

– Jag är så stolt över att en del av det här supergänget med så starka, inspirerande kvinnor som Mouna, Camilla, Keyyo och Antonija. Vi är ju ganska filterlösa i min familj så jag hoppas kunna ge en så sann bild av mig och mitt liv som möjligt – i både motgångar och framgångar, säger Laila Bagge i pressmeddelandet.

När har Svenska Powerkvinnor premiär Viaplay, Viafree och TV3?

Någon gång i höst kommer Svenska Powerkvinnor ha premiär. Exakt vilket datum är inte klart än, men vi håller er uppdaterade! Serien kommer visas på Viaplay, Viafree och TV3.

Hur många avsnitt innehåller Svenska Powerkvinnor?

Totalt rör det sig om sex avsnitt. Om det blir fler säsonger återstår att se.