in

Suris lyckade party

cruise holmes baby bulls 2otls
Home

Lilla Suri Cruise kanske inte förstod vilket jobb som låg bakom tillställningen, men när det var dags att fira hennes första födelsedag såg hennes familj till att den firades med stil. 

Mer

Tom Cruise och Katie Holmes organiserade en födeslesdagslunch den 18 april i familjens trädgård vid deras hus i Los Angeles. Där bjöds gästerna på pizza och muffins från Sprinkels bageri i Beverly Hills.
– Suri både går och pratar, berättar en källa nära familjen, som även berättar att sländ- och fjärilsformade piñatas var en del av underhållningen.

Hedersgästen ”älskar att vara utomhus just nu” säger mamma Katie. I födelsedagspresent fick Suri fick ett klättringsset för trädgården, en massa böcker, bollar och dockor.
– Tom och dottern spelade boll på gräsmattan under kalaset, berättar en källa.
Bland gästerna fanns bland annat Suris mormor Kathy Holmes, 60, som hade flugit in från Kalifornien för kalaset, och Toms syster och systerson.

Dagen innan kalaset var både mormor Kathy och farmor Mary Lee Mapother South, 70, bjudna på italiensk middag på en restaurang av paret Cruise.

Några dagar innan kalaset var Katie, 28, i Shreveport där hon spelar in filmen ”Mad money” med Queen Latifah och Diane Keaton. Dagen efter kalaset åkte Katie och Tom till New York där Tom medverkade i en insamling för välgörenhet.