in

Succé för Veckorevyns bloggare!

blogg veckorevyn ebba 1
Succé för Veckorevyns bloggare!

Veckorevyns bloggare gör succé. Allt fler läser våra bloggar om sex, kärlek, smink, skvaller, kändisar – och den senaste succén: vår nya tv-blogg. Läs mer! Mer

Hannah Arnhög.

Bloggdöden? Glöm det. Det går bättre än någonsin för våra bloggar här på Veckorevyn.com. Varje vecka blir ni fler som följer Toves dagbok i New York och Johannes Hobohms killsnack om Stureplan, tjejer och snygga Whyred-koftor.

Hannahs proffsblogg om sex, kärlek och relationer slår veteranen Katerina Janouch på Bloggtoppen. Veckorevyns skönhetsreporter Lisens omtyckta sminkblogg läses av tusentals unga kvinnor runt om i landet varje vecka.

Chefredaktör Ebba bloggar på som aldrig förr om shopping, trender, resor, Lindsay Lohan och powerwalks.
– Och mycket boktips. Jag läser massor just nu, så det smittar av sig på bloggen. Men roligt nog verkar bloggläsarna tycka att det är helt okej!

Bloggnyheter: tv-bloggen, Quetzala och Popmorsan

Quetzala B.

För knappt en månad sedan började Veckorevyn.com:s nöjesredaktör Quetzala Blanco blogga. Quetzala skriver dessutom sin hårda inne/ute-lista varje fredag. Hennes blogg är redan en succé.
Grattis, igår gick du förbi bloggveteranen Linda Skugge. Hur känns det?
– Fantastiskt kul! Nu bloggar jag tills fingrarna blöder.
Varför är just din blogg så poppis?
– Jag tror att det är mixen, och det personliga. Fredagsenkäten är väldigt populär, tävlingar, allt kändisskvaller jag bjussar på och… Sedan gillar nog ganska många att irritera sig på mig.
Vad har du för mål nu?
– Att bli en ännu bättre bloggare, att bli lika duktig som chefen! Och att slå Dagens skiva på Bloggtoppen innan nästa vecka är slut.
Och du, hur går det med simningen?
– Jadu, inte alls bra. Min kille ska vara min simlärare, och han har varit sjuk. Så nej, inget vidare.

Caisa Jansson.

Ytterligare en nykomling bland Veckorevyns bloggare är Popmorsan Emelie om livet som nybliven mamma i Stockholm med stans sötaste baby, snyggaste killen och ett roligt jobb på tidningen Nöjesguiden.

Sex, kärlek, smink, mode, shopping och kändisar.
Vad är det annars vi pratar om på dagarna? Tv förstås! För en vecka sedan lanserade vi vår nya tv-blogg.
– Det här ska inte vara någon snobbig tv-blogg som bara skriver om serier i USA, som inte kommer till svensk tv förrän nästa år. Det är faktiskt okej att titta på ”Sjunde himlen”, säger Caisa Jansson.
Men du, ”Sjunde himlen”?
– Javisst! Väldigt många av mina bloggläsare tittar tydligen på detta, nu ska jag ge det en chans. Det behövs helt enkelt en riktigt bra tv-blogg om det man snackar om, det man såg kvällen innan och det man vill titta på ikväll. ”Greys”, ”Desperate”, ”Ugly Betty” och ”Idol”.
Bloggläsarnas favoritprogram just nu?
– ”Grey’s anatomy”, utan tvekan. Hur ska det gå för Meredith? Läs mer i bloggen direkt efter kvällens avsnitt…