in

Stort triangeldrama i hollywood

reesewitherspoon
Home

Reese Witherspoon har varnat Jennifer Aniston att hon ska hålla tassarna borta från Jake Gyllenhaal, säger källor i Hollywood. 

Mer

Stort triangeldrama i Hollywood!

Reese, som har dejtat Jake i två månader, sägs vara rasande efter att ”Brokeback mountain”-skådespelaren delat en intim kram och ihållande kyss med Jennifer på en priscermoni tidigare denna månad, och varnades att hålla sig borta.
– Det var inte bara en artig puss på kinden. Det fanns definitivt känslor inblandade i den kramen, säger en källa till tidningen Womans day. När Reese fick nys om kramen brast hon ut i tårar och frågade ”varför gjorde han så?”. Hon var väldigt olycklig över situationen.

Reese, 31, ansökte om skilsmässa från maken Ryan Phillippe i november. Paret var gifta i sju år och har två barn tillsammans.

Enligt oscarsvinnaren är Jake ”allt som Ryan inte är”. Men nu efter händelsen med Jennifer har hon börjat undra.
– Hon har alltid tyckt att Jake är intelligent och charmig. Hon blev verkligen sårad över händelsen.

Jake, som spelade mot Jennifer i ”The Good girl” presenterade den före detta ”Vänner”-stjärnan på galan.

Jennifer, 38, var tidigare gift med Brad Pitt innan de gjorde slut och Brad blev ihop med Angelina Jolie. Efter det dejtade Jennifer ”Break-up”-medspelaren Vince Vaughn, men det förhållandet tog slut i fjol.

Jake har tidigare dejtat Kirsten Dunst.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.