in

Stilkoll: Lauren Conrad

stilikon
Stilkoll: Lauren Conrad

Se hur MTV-stjärnan Lauren Conrad gick från småtrist tjej till modeinspiration för massorna.

Mer

Hon blev framröstad till årets stilikon under New Yorks modevecka och är den största stjärnan i MTV-serien The Hills. Steget från att plugga mode till att släppa en egen kollektion var inte långt för megakändisen Lauren, som själv inte anser sig vara en stilikon.

stilikon

I realityserien ”The Hills” får tittarna följa 22-åriga LaurenLCConrads flytt från Laguna Beach till Los Angeles.  Efter en praktik tillsammans med kompisen Whitney Port på tidningen Teen Vogue släppte hon i början av våren sin allra första klädkollektion som du kan kolla in här. Hon har jämförts med Nicole Richie och kan gott bli nästa stora stilikon i U.S.A.

– Kläderna är verkligen bekväma och enkla att röra sig i. Plaggen är enkla, och det ville jag också. Jag gillar att använda accessoarer, du kan köpa en enkel klänning och välja vilka smycken du vill använda till säger Lauren till tidningen Star.

Kolla in Laurens olika outfits:

Hur äkta är ”The Hills” egentligen?

puff 2

Det har förts diskussioner om hur iscensatt tv-serien ”The Hills” är, och på nätet skvallras det om att produktionsteamet riggar möten mellan personer och ber tjejerna upprepa repliker framför kamerorna.

En kille som dejtade Lauren i ett avsnitt avslöjar i en intervju att personerna i serien såg sig själva som skådespelare och att producenterna bad honom ställa att ställa vissa frågor till Lauren under kvällen.

Bakom kulisserna på ”The Hills”