in

Stilkoll: Cameron Diaz

dragare cameron
Stilkoll: Cameron Diaz

Hon har prytt omslaget för Seventeen. Hon är en av Hollywoods mest välbetalda skådisar och hon har dejtat Justin Timberlake. Veckorevyn.com har spanat i sköna Cameron Diaz…

Mer

dragare cameron

Cameron Michelle Diaz föddes 1972 i San Diego, men flyttade hemifrån redan som sextonåring. På en fest i Hollywood träffade Cameron av slump en fotograf som tyckte att hon hade något unikt. Han hjälpte henne med modellkontrakt och snart var hon en av Elite Modeling Agencys mest anlitade modeller.

Under de kommande fem åren reste Cameron jorden runt och prydde omslag för tidningar som Mademoiselle och Seventeen. 1993 återvände hon till Kalifornien för att satsa på en karriär som skådespelerska och det stora genombrottet kom med filmen ”The Mask” där hon spelade mot bland andra Jim Carrey.  Sedan dess har man sett den pigga skådisen i filmer som ”Min bäste väns bröllop”, ”Den där Mary”, ”Snygg, sexig och singel” och ”Charlies Änglar”.  

2003 träffade Cameron Diaz Justin Timberlake Kids’ Choice Awards och de var ett populärt och ofta omskrivet par fram till 2007, när de bröt upp.

Cameron har under de senaste åren bland annat lånat ut sin röst till karaktären Fiona i filmerna om Shrek och snart är hon aktuell på vita duken med Ashton Kutcher i den romantiska komedien ”What happens i Vegas”. 

Kolla in Camerons sköna stil!

fraga galastil

Cameron Diaz är alltid snygg på röda mattan, men vilken klänning gillar du bäst?

fraga vardagsstil

Camerons vardagsstil har både hylltas och sågats. Vilken stil gillar du bäst?