in

Stilettklacksdans och stryk

dragare
Stilettklacksdans och stryk

Fredag! Vad händer i helgen? Nisse Edwall, Kitty Jutbring och Tove Utberg vet! Mer

dragare

Puh. Nu är valborgsfirandet över – dags för härlig helg! Denna vecka består partypanelen av de två programledarna Nisse Edwall och Kitty Jutbring samt vår egen New York-bloggare Tove Utberg. Här berättar de om helgens höjdpunkter!

”Jag ska dansa mig svettig till Charlotte Perrelli”

Hej Nisse! Vad gör du i helgen?
– Jag är och hälsar på min mamma som har flyttat till Visby, vilket innebär rätt mycket familjekrafs (någon gryta, lite rödvin…). Men jag planerar även att dra en sväng förbi Munkkällaren (Munken) och dansa mig svettig till lite Charlotte Perelli och nästan åka på stryk av nån oxnacke med tribes. Det kan jag vara värd.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
– Jag läste något slags hemmahos-reportage hos Martina Bonnier för ett tag sen och det ingav mig en obeskrivlig lust att åka hem till henne någon fredagskväll och spilla lite rödvin och dansa lite stilletklacksdans. I all välmening givetvis.
Vad lyssnar du på mest just nu?
Markus Krunegård!
Ditt bästa partyknep?
– Okej, nu avslöjar jag värsta hemlisen. Om man går in på P3:s hemsida så kan man kan man klicka sig vidare till Tracks, det gamla hederliga listprogrammet som funnits sedan 1984. Och den här sidan är så finurligt ordnad att alla listor som någonsin sänts finns publicerade där. Månad för månad, år för år. Detta innebär att man kan söka på typ augusti -94 och kolla vilken låt som låg etta då någon gång i mitten av månaden. Vi säger för enkelhetens skull att det var ”I Swear” med All 4 One. Sedan kopierar man helt enkelt in låt/artist i sökrutan på Youtube och – ett tu tre – så har man värsta perfekta nostalgitrippsfesten!
Vad kör du för outfit på fredag och lördag?
– Fredag: ljusblå kortärmad skjorta och mörkblå chinos och ett par vita tygskor från Puma, ovanpå det har jag en beige Macintosh. Lördag: grön V-ringad T-shirt, brun kavaj med rosa näsduk i bröstfickan, beigefärgade chinos och ett par bruna seglardojjor.

Nisse är programledare för det fantastiska programmet ”Sexuellt” på ZTV.

nisse

Nisse visar upp sin favvopartyhatt… tror vi.

”Jag minglar med coolaste modefotografen i världen”

Tove! Vad händer i New York i helgen?
– Fredag kväll ska jag och några kompisar gå till Marquee. Min kompis jobbar sin första dag som promoter där, så det blir till att supporta henne genom att festa järnet. På lördag blir det nog lite lugnare, kanske går vi till Suzy Wong en sväng. Planerar i alla fall att ta det lite lugnare på lördag eftersom jag ska till en brunch/cocktailparty i Soho på söndagsförmiddag. Den här festen är nog helgens höjdpunkt. Bland annat är Patrick Demarchelier där. Han är den mest kända fashionfotografen i världen och head photographer på Vogue. Det blir kul att mingla lite med honom!
Vem vill du gå på hemmafest hos?
– Såklart hos alla kompisar hemma i Sverige! För tillfället är alla mina närmaste utspridda över nästan hela världen, men i sommar är alla hemma inklusive mig själv (i alla fall för ett litet tag). Tillsvidare skulle jag nog välja Johnny Depp eller någon annan snygging.
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Mycket gammal rock tillexempel Bob Dylan. Nu när några svenska kompisar är här på besök har det blivit mycket svenska klassiker (vilket jag annars hatar), men efter några vinglas känns det riktigt kul att sjunga till GES. Ute blir det mycket hiphop, lite house och alternative rock.
Ditt bästa partytrick?
– Något som man alltid får göra vare sig man vill eller inte är att lära folk svenska, typ ”skål”, ”hej” och ”puss puss”.
Vad kör du för outfit på fredag och lördag?
– Ja, det frågar jag mig själv också, jag får nog ta en shoppingrunda för en gångs skull. Men klänning blir det i alla fall!

Tove bloggar direkt från New York. Läs hennes blogg här!

tove

Tove på partaj i New York med Sverige-kompisarna.

”Jag kör Madonna-klänning i helgen!”

Kitty! Vad ska du göra i helgen?
– Jag ska åka till Vadstena och kolla på mina kompisar i bandet LaMont som spelar där. Och så kommer jag spela lite själv också.  Det ska bli kul. Det var länge sedan jag var ute.
Vad kör du för outfit?
– En fantastisk klänning! Som den som Madonna har på omslaget till ”Like a virgin”, fast svart. Och så kulörta armband och halsband och mycket glitter.
Ditt bästa partyknep?
– Vara ute med roliga, sköna människor. Inte dricka för mycket. Känna folk i dörren och inte planera för mycket!
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Jag har ingen stereo i Malmö, så jag lyssnar inte så mycket just nu. Men jag gillar Juvelens nya grejer riktigt mycket. Och så funkar alltid det bästa från 80-talet.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
– Hos mig själv. För jag är hemma så lite. Eller hos Boy George 1985. Det måste ha varit ett jäkla drag!

Kitty är programledare för mysiga relationsprogrammet ”Hasses brorsas låtsassyrras kompis” i SVT.

kitty

Kitty och leksakshäst = två partydjur.

Vad gör du i helgen? Kommentera!