in

Stella Maxwell ger sina bästa skönhetstips: ”Jag använder alltid två foundations”

stella maxwell

Supermodellen Stella Maxwell, 27, är Victoria’s Secret-ängeln som också är ansiktet utåt för Max Factor. För VeckoRevyn berättar hon om sina bästa beauty- och karriärtips.

Mer

År 2014 gick Stella Maxwell underklädeskedjan Victoria’s secret årliga fashionshow, för första gången. Året därpå blev hon en av de nuvarande fjorton ”änglarna”, och det var då hennes modellkarriär tog fart på riktigt.

– Sen dagen jag skrev på kontraktet har mitt liv förändrats på så många bra sätt. Jag har utvecklats i min karriär väldigt snabbt under den här galna, fantastiska resan. Deras modevisning är årets höjdpunkt för mig! Och jag älskar alla de andra tjejerna. Vi hänger hela tiden och är som en liten familj.

Vad är skönhet för dig? 

– Det finns många olika sätt att se på skönhet, och alla har sin egen syn på vad som är vackert. Jag tror att skönhet och glädje är sammanlänkade, om du gör saker du blir glad av får du ett speciellt glow.

giphy
När känner du dig som vackrast? 

– När jag är i balans och tränar, äter bra och tar hand om mig själv. Eftersom jag gör många plåtningar och modevisningar, får jag testa många olika utseenden. Makeup och hår kan verkligen ändra ditt utseende och hur du känner dig, det är det jag älskar med styling och smink! Du kan sätta på dig ett läppstift och känna dig som en ny person.

Vilka är de bästa beautyhacksen du har lärt dig under din karriär? 

– Att återfukta mycket och ofta! Jag använder mycket oljor. Mest kokosolja som går att ha överallt, både på ansiktet och i kaffet på morgonen. En annan sak är att jag inte använder en foundation utan två, eftersom ansiktet inte har en enda nyans. På vissa delar av mitt ansikte mixar jag in en mörkare nyans av Max Factors Healthy skin harmony med en ljusare, för att få ett så naturligt resultat som möjligt.

Har du ett tydligt karriärmål? 

[adSpace placement=”auto”]

– Jag har inget enskilt mål, men jag vill fortsätta jobba hårt och utvecklas. Jag har haft turen att kunna göra både high fashion- och kommersiella modevisningar, vilket är ganska ovanligt. En av de bästa sakerna med mitt jobb är att jag får resa mycket. Jag får se många nya ställen och träffa vänner över hela världen.

Ditt bästa karriärtips? 

–Jobba med någonting du älskar! Jag tror verkligen på mottot ”om du jobbar med något du älskar kommer du inte behöva jobba en dag i ditt liv”. Work hard, but play hard too!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss