in

Sporthunkarna med vinterns snyggaste sexpack!

artikelbildhunkar

Vintern betyder mycket tid i soffan framför tv:n. Men förstör all sport din tillvaro? Tänk om! I nya numret av VeckoRevyn kan du se vintersportkillarna som du aldrig sett dem förut. (Och ja, det kan vara all idé att förstora upp bilderna här!)

Mer

Jens Byggmark, 26, skidstjärna:byggmarklitenbild

”Jag tjänar mer än jag behöver”


Första intrycket av Jens Byggmark är att han är blyg, men efter några minuters pratstund är han både glad och framåt.
– Jag ska bli bäst i världen och det känns som att jag är på rätt väg.

Jens växte upp i Tärnaby, vilket han också anser vara Sveriges bästa skidort. Han tränar stenhårt för att plocka hem fler medaljer för Sverige (senast kammade han hem ett VM-silver, reds. anm).
– En vanlig dag ringer klockan 05:20, jag äter frukost innan jag beger mig till liften. Sen åker jag fram till lunch, äter och sover en stund. Efter det blir det en springtur eller träning på gymmet.

Jens Byggmark

Jens Byggmark tävlar för svenska skidlandslaget. Foto: Max Neurisser

Googlar man Jens dyker det upp många bilder med honom och massor av snygga tjejer. Man får lätt en bild av att han är en riktig festprisse.
– Nej det är jag inte, säger han och skrattar. Men jag har inga problem med att gå ut så länge jag sköter min träning.

Hur får man dig på kroken?
– Det räcker med att man är glad och trevlig, då brukar det lösa sig.

Hur mycket tjänar ett skidproffs?
– Det beror på om det går bra eller dåligt. Jag tjänar mer än jag behöver. Men jag har inte så mycket pengar så att jag har en stor båt i Monaco, haha.

Vad gör du med alla pengar?
– Spenderar. Och jag har startat ett bolag med några kompisar.

Jens hoppas att kroppen håller för tio år till i backen. Sen vill han testa något helt annat.
– Jag kan inte tänka mig att ha ett jobb där jag inte får tävla. Jag tror att jag kommer att bli mätt på skidåkning men jag är väldigt tävlingsinriktad, så vi får se vad som händer i framtiden.

Chris Sörman, 26, snowboardhunk:chrislitenny

”Jag är inte så svårflörtad”

Chris Sörman möter oss stekandes i höstsolen med solglasögon, snowboard under armen och ett stort leende på läpparna. Det är lätt att förstå varför detta snowboardproffs lätt charmar in sig hos damerna.
– Jag pratar med alla, men om jag är intresserad så märks det nog snabbt, säger Chris med ett skratt.

Chris startade sin karriär på ett snowboardgymnasium i Malung. Det var under gymnasietiden som han fick sitt första proffskontrakt och efter det har framgångarna rullat på. Nu driver han en välbesökt blogg på Finest.se och är aktuell med en snowboardfilm.
– Det bästa med att åka snowboard är resandet, det är roligt. Men samtidigt det värsta också. Jag har i princip varit världen över och det är skithäftigt att få se allting men samtidigt är det sjukt jobbigt att behöva resa sju månader per år.

Chris SörmanVi skulle gärna ha snöbollskrig med Chris Sörman.

Du har byggt ett hus, berätta!
– I början fattade jag ingenting av vad jag gjorde, men jag har blivit en händig kille och det var ett nytt steg. Jag hade en lägenhet i Göteborg men när det tog slut med tjejen hittade jag en tomt och pappa som är snickare sa ”vi bygger ett hus”, och det gjorde vi. Nu kan jag i alla fall stryka ”bygga ett hus” från listan, säger Chris och skrattar.

Hur gör man för att få en snowboardkille på kroken?
– Jag är nog inte så svårflörtad direkt. Som person är jag väldigt öppen och lätt. Jag har många tjejkompisar och jag älskar det. Jag vill ha en tjej som är sprallig och med mycket energi, eftersom jag är väldigt lugn själv. Jag behöver någon som är impulsiv och lite crazy. En tjej med egna tankar och mål, som inte bara håller med, det är det viktiga, säger Chris och ler.

 Får du inte nog av Chris? Spana in hans blogg!

omslag23rgb

Psst! I nya numret av VeckoRevyn som finns ute i butik nu, kan du se fler bilder och läsa fler intervjuer med de avklädda sporthunkarna. Du kan även läsa om tre unga tjejer som vågade byta liv, Sofi Fahrmans bästa New York-tips och mycket mer. Dessutom får du ett lyxigt läppglans på köpet när du köper nya, lyxigare VeckoRevyn.